Η σαλάτα που κάνει τη διαφορά στο γιορτινό τραπέζι
Μία συνταγή για τους λάτρεις των "περιφερειακών" στα χριστουγεννιάτικα γεύματα.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο γιορτινό τραπέζι: Εκείνοι που πέφτουν με τα μούτρα στο ψητό (κυριολεκτικά), σχεδόν αγνοώντας οτιδήποτε άλλο υπάρχει τριγύρω και αυτοί που κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ξέρεις, η κατηγορία ατόμων που προτιμά να δοκιμάσει λίγο (ή περισσότερο) από κάθε τι περιφερειακό - ορεκτικά, σαλάτες, σάλτσες, τυριά, αλοιφές ή ακόμη και γλυκά. Για τους δεύτερους λοιπόν, υπάρχουν κάποιες συνταγές που κάνουν τη διαφορά. Όπως η παρακάτω.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.