3 απλές, γευστικές και υγιεινές συνταγές για πρωινό

Για εκείνες τις μέρες που βιάζεσαι πραγματικά πολύ.

Άγχος, βιασύνη, έλλειψη χρόνου και η αιώνια απορία για το που άφησες τα κλειδιά σου. Παρ' όλα αυτά είναι αδύνατο να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς ένα καλό πρωινό. Επειδή όμως δεν μπορούν να οργανώσουν όλοι οι άνθρωποι τον χρόνο τους σαν ελβετικό ρολόι, ακολουθούν μερικές απλές, γευστικές κι υγιεινές συνταγές που μπορείς να πάρεις μαζί σου στη δουλειά.

Γιαούρτι με φρούτα

Μήπως να το βάλεις στη διατροφή σου; Η ελληνική παραγωγή φημίζεται για την ποιότητά της και προσθέτοντας μπανάνα, μέλι και κανέλα στο παραδοσιακό γαλακτοκομικό, αυτό μεταμορφώνεται σε ένα ιδανικό πρωινό. Τρεις με τέσσερις γεμάτες κουταλιές γιαούρτι, μία μπανάνα, μία πρέζα κανέλα και μία μεγάλη κουταλιά μελιού είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Δημητριακά με γάλα

Μπορείς να τα έχεις ετοιμάσει από το βράδυ: βάλε τις νιφάδες βρώμης και τα blueberries να μουλιάσουν από την προηγούμενη νύχτα σε γάλα. Το πρωί κόψε τα αμύγδαλα σε πολύ λεπτές φέτες. Πάρε ένα κουτάλι κι είσαι έτοιμος.

Smoothie μήλο-καραμέλα

3 απλές, γευστικές και υγιεινές συνταγές για πρωινό

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι η τέλεια λύση όταν βιάζεσαι πραγματικά. Δεν χρειάζεσαι να κάθεσαι για να την γευτείς. Μπορείς να την πάρεις μαζί σου στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο ακόμα κι όταν περπατάς προς τη δουλειά. Τι χρειάζεσαι για να την φτιάξεις; Μήλα, κανέλα, γάλα αμυγδάλου, σπόρους chia και καραμέλα. Τα χτυπάς από το προηγούμενο βράδυ στο μπλέντερ για να μην χάνεις χρόνο το πρωί. Αν η συνταγή σου βγει πολύ πηχτή αραιώνεις με λίγο ακόμα γάλα αμυγδάλου.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα