H old school γοητεία της Anne Hathaway

Η ταλαντούχα ηθοποιός σβήνει 41 κεράκια σήμερα.

H Anne Hathaway είναι από εκείνες τις γυναίκες που λειτουργούν ως είδωλα για το γυναικείο κοινό, όσο το αντρικό, συνήθως, κοιτάζει προς διαφορετική κατεύθυνση. Η κοριτσίστικη ομορφιά της αμερικανίδας ηθοποιού σε συνδυασμό με την old school γοητεία που κουβαλά δεν ταιριάζουν πάρα πολύ στις υπερηχητικές εποχές που ζούμε. Σήμερα, προτεραιότητα έχουν οι γλουτοί με πλαστικές εγχειρήσεις, τα φουσκωμένα και αμετακίνητα χείλια, τα κορμιά που μοιάζουν βγαλμένα από μηχάνημα γυμναστικής. Και όμως, η Hathaway χρειάστηκε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, όταν φόρεσε τη στολή της Catwoman, για να αφήσει όλους τους άντρες του πλανήτη με ανοιχτό το στόμα.

Κάτοχος Όσκαρ Β' Γυναικείου για το Οι Άθλιοι, κάτοχος Χρυσής Σφαίρας, υποψήφια για Όσκαρ Ά Γυναικείου είναι μερικά μόνο από τα βραβεία που κοσμούν το παλμαρέ της ταλαντούχας ηθοποιού. Μάλιστα, στη δική της περίπτωση, καλλιτεχνική ποιότητα και αξία πάνε πακέτο, καθώς είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες stars του Χόλιγουντ.

Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στο remake του The Witches, σε μία ταινία που δεν πήγε και τόσο καλά, ο δικός της όμως ρόλος ως Grand Witch της ταίριαξε γάντι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχει τρομερή ικανότητα να μεταμορφώνεται σε πολύ διαφορετικά πλάσματα: Αλλάζει μαλλιά, αλλάζει στυλ, αλλάζει τη φωνή, χάνει και παίρνει κιλά, αλλάζει ακόμα και τον τρόπο που κινείται. Ένας κανονικός χαμαιλέοντας με άλλα λόγια.

H Ηathaway έχει κάνει τόσο πολλά μέσα σε τόσα λίγα χρόνια. Σήμερα, σβήνει 41 κεράκια στην τούρτα της ζωής της και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για ένα φωτογραφικό αφιέρωμα σε μία Woman We Love του Χόλιγουντ. Μία γυναίκα με αφοπλιστικό χαμόγελο, γοητεία που παραπέμπει σε παλιότερες εποχές του αμερικανικού σινεμά και ένα θεϊκό κορμί που σαγηνεύει τα πλήθη.

Στα κόκκινα χαλιά 

H old school γοητεία της Anne HathawayCHRISTOPHE SIMON / AFP) (Photo by CHRISTOPHE SIMON/AFP via Getty Images

Αν Χαθαγουέι 8
Anne HathawayCindy Ord/Getty Images
Anne HathawayKevin Mazur/Getty Images for Shiseido
Anne HathawayAxelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Anne HathawayMarc Piasecki/Getty Images for Bvlgari
Αν Χαθαγουέι 2

Στο Instagram 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου