Σε άλλα νέα, ακόμα μία topless φωτογραφία της Britney Spears στο Instagram

Oops!... She Did It Again.

Όπως θα τραγουδούσε και η ίδια η Britney Spears"Oops, Ι did it again!". Χθες, λοιπόν, η Τοξότης στο ζώδιο, δηλαδή αυτοκαταστροφική, πρώην πριγκίπισσα της pop, που παλεύει να λύσει την καταπιεστική κηδεμονία η οποία την κρατάει δέσμια του πατέρα της, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φοράει μόνο ένα καυτό τζην σορτσάκι από αυτά που ήταν της μοδός στα 00s που είχε σουξέ.

Eννοείται ξεκούμπωτο, με το κεφάλι της γερμένο προς τα πίσω και πιέζοντας το γυμνό στήθος της με τα χέρια της για να φαίνεται πιο στητό και στρογγυλό. Τις δε ρώγες της, τις καλύπτουν δύο αστεράκια, όπως στις ερωτικές ταινίες άλλων, παλαιών και όχι τόσο cool εποχών.

Η αντίδραση των fans και της ξεχασμένης από τον Θεό (που δεν υπάρχει) Paris Hilton

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει like στο συγκεκριμένο post πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers της, ανάμεσά τους πολλοί φίλοι μου, αλλά και celebrities πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.

Τέσσερις ημέρες πριν, είχε προηγηθεί η ανάρτηση μίας παρόμοιας φωτογραφίας, σε διαφορετική πόζα, λιγότερο ηδυπαθούς αισθητικής (3 εκατομμύρια likes τα οποία συνεχίζουν να αβγατίζουν). Τότε, η Paris Hilton την είχε βρει καυτή και δεν είχε διστάσει να τη σχολιάσει.

Όλες στο πλευρό της: Από την Courtney μέχρι τη Mariah

Whatever Britney wants, Britney gets, αλλά το τι αποσκοπεί να κερδίσει η αγαπημένη μας κυρία Spears με αυτές τις φωτογραφίες είναι ένας γρίφος. Να λυθεί η κηδεμονία της; Μάλλον το αντίθετο δείχνει όσο συνεχίζει να ανεβάζει τέτοια posts τα οποία, εμένα προσωπικά, μου την έχουν κάνει πιο συμπαθή. Βασικά, την έχω λατρέψει, καθώς τα θεωρώ απόδειξη του ότι είναι πραγματική αρτίστα που δεν υπολογίζει κανέναν.

Πάντως οι celebrities, σε γενικές γραμμές, είναι μαζί της. Η Madonna έχει από καιρό σχολιάσει ότι η δουλεία έχει καταργηθεί, η Courtney Love που είναι μεγάλο είδωλο και ταγμένη από γεννησιμιού της εναντίον όλων των καταπιεστών τα έχωσε στους δικαστές που δεν την απελευθερώνουν (μέσω Instagram), η Mariah Carey που έχει έρθει και αυτή αντιμέτωπη με τους προσωπικούς της δαίμονες τη στηρίζει.

> Διάβασε ακόμα: Πόσο πλούσιος έχει γίνει ο πατέρας της Britney Spears εις βάρος της

Η κακιά αδερφή 

Κάποιες φορές, όμως, όπως λέει και ένας παλιός μου συνάδελφος, οι φίλοι είναι το δώρο πους μας δίνει ο Θεός (που δεν υπάρχει, το ξεκαθαρίσαμε) για τους κακούς συγγενείς. Και από δαύτους έχει πολλούς η Britney, δεν είναι μόνο ο "oh, father" της. Η μικρή της αδερφή, η Jamie Lynn Spears, δεν είναι τόσο υποστηρικτική απέναντί της, καθώς δεν δίστασε να εμφανιστεί σε ένα show και να τραγούδησε -χωρίς την άδεια της Britney- δικά της τραγούδια σε remix.

> Διάβασε ακόμα: Γιατί η Sharon Stone αρνήθηκε να βοηθήσει τη Britney Spears

Μόνη της, μες το σαλόνι της

Τέλος και για να το κλείσουμε το ρεπορτάζ μας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα ότι προτιμάει να μοιράζεται φωτογραφίες στα social media από το σαλόνι της παρά να είναι πάνω στη σκηνή όσο ο πατέρας της έχει το πάνω χέρι. Oops! και πάλι Oops!.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου