Η Camille Razat είναι ένας σοβαρός λόγος για να δεις Emily in Paris

Η Camille του Emily in Paris έχει και επίσημα την προσοχή μας.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 03 Ιανουαρίου 2023

Δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο του Emily in Paris, όμως είναι ένας πολύ πολύ καλός λόγος για να ρίξεις μια ματιά στη σειρά του Netflix, που πιθανόν έχεις ακούσει από τις φίλες σου να λατρεύουν. Η Camille Razat είναι η Camille της σειράς του Netflix και από μια σχετικά άσημη ηθοποιός και μοντέλο στη Γαλλία μπόρεσε να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο. 

Η γαλλίδα ηθοποιός έκανε το διεθνές ντεμπούτο της στη σειρά του Darren Star και γρήγορα έκανε τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το εντυπωσιακό προφίλ της στο Instagram έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ακολούθων. Κάπως έτσι, εντοπίσαμε μερικά άγνωστα trivia για για την 27χρονη Γαλλίδα που είμαστε σίγουροι ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Κάνει πυγμαχία 

Μπορεί η Camille να μην φαίνεται ιδιαίτερα μαχητική στη σειρά, στην πραγματική της ζωή γυμνάζεται αρκετά σκληρά. Της αρέσει να παραμένει δραστήρια και μία από τις αγαπημένες της μεθόδους για να κάψει θερμίδες είναι η πυγμαχία. 

Είναι επαγγελματίας μοντέλο

Δεν είναι μυστικό ότι η Camille λατρεύει την κάμερα, και αυτό δεν περιορίζεται στην καριέρα της ως ηθοποιός. Έχει σημειώσει επιτυχία και ως μοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της μία συνεργασία με την Premium Models.

Το όνειρό της ήταν να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια

Όταν βλέπεις την Camille Razat στην οθόνη, δύσκολα μπορείς να την φανταστείς να κάνει οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, καθώς μεγάλωνε, οι στόχοι της ήταν αρκετά διαφορετικοί: "Η πρώτη μου επιλογή δεν ήταν να γίνω ηθοποιός. Είχα σκοπό να γίνω δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια οπότε δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Gaming Nerd

Η πρώτη μας εντύπωση βλέποντάς την, είναι πως πρόκειται για μία πραγματικά κομψή γυναίκα. Για όσους κρίνουν μόνο από το "εξώφυλλο", καλό είναι να ξέρουν πως είναι και φανατική gamer. 

Eίναι πολύ ερωτευμένη

Είναι ζευγάρι με τον δημοφιλή γάλλο φωτογράφο Etienne Baret από το 2017, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε 4 χρόνια αργότερα. Ο Baret είναι φωτογράφος και έχει συνεργαστεί με την Camille σε καμπάνιες για τον πολυτελή ιταλικό κοσμηματοπωλείο Bulgari, τη γαλλική μάρκα αξεσουάρ Roger Vivier και τους θρυλικούς γαλλικούς οίκους μόδας Celine και Chanel. 


 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου