Μια ματιά στο Instagram της Agustina Gandolfo

Η εντυπωσιακή Αgustina Gandolfo είναι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Inter, Lautaro Martinez.

Κερδίζει - χάνει ο Lautaro Martinez της Inter έχει ένα παραπάνω λόγο για να μην τα βάφει και 'μαύρα'. Ποιος είναι αυτός; Φυσικά, η σύντροφός του Agustina Gandolfo, η νούμενο 1 φαν του που ζητωκραυγάζει για εκείνον στις κερκίδες σε κάθε match του.

Μάλιστα, το ζευγάρι παντρεύτηκε προ ολίγων ημερών, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Nina και περιμένουν ήδη το δεύτερο παιδί τους.

Ποια είναι η Agustina Gandolfo

Γεννημένη στην Μεντόσα της Αργεντινής το 1994, η Agustina Gandolfo τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει μοντέλο στο Instagram, κάτι που τη δικαίωσε απόλυτα αν κρίνουμε από τους 1.5 εκατομμύρια ακολούθους που την αποθεώνουν σε κάθε της post.

Η πανέμορφη Αργεντίνα, όμως, δεν επαναπαύτηκε στην καριέρα του φωτομοντέλου. Παράλληλα, φαίνεται πως είναι και επιχειρηματικό μυαλό, αφού διατηρεί το δικό της εστιατόριο στο Μιλάνο, όπου ζει με τον ποδοσφαιριστή και την κόρη τους.

Η γνωριμία με τον Lautaro Martinez

Προτού γνωριστεί με τον παίκτη της Inter, η Agustina Gandolfo έπαιζε σε μία τοπική ομάδα βόλεϊ στην Αργεντινή. Οι δυο τους φαίνεται πως ήρθαν κοντά την περίοδο που ο Lautaro Martinez πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Μιλάνου και, εννοείται πως το εντυπωσιακό μοντέλο του έκλεψε την καρδιά σε χρόνο dt.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως κομβικό ρόλο στη γνωριμία τους έπαιξε και η πρώην σύντροφος του συμπατριώτη τους Mauro Icardi, Wanda.

Το εντυπωσιακό προφίλ της στο Instagram

Όπως είπαμε νωρίτερα, η Agustina Gandolfo ασχολείται ενεργά με τα social media, λόγω της καριέρας της ως μοντέλο. Στο προσωπικό της προφίλ δημοσιεύει καθημερινά, μεταξύ άλλων, σέξι φωτογραφίες κρατώντας έτσι σε 'εγρήγορση' τους πιστούς ακολούθους της.

Φυσικά, δεν παραλείπει να μοιράζεται και στιγμιότυπα με την οικογένειά της, αλλά και τον αγαπημένο της Lautaro Martinez, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε και κατά τη διάρκεια του Μούντιαλ, γεμίζοντας το Iπροφίλ της με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γήπεδα του Κατάρ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου