Paula Badosa, η νέα σύντροφος (;) του Στέφανου Τσιτσιπά

Φήμες θέλουν τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Paula Badosa να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Πάνε μόλις 3 μήνες από όταν έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του Στέφανου Τσιτσιπά από τη Θεοδώρα Πεταλάς μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και οι φήμες θέλουν τον επιτυχημένο τενίστα να έχει ήδη βρει τον έρωτα σε ένα νέο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, στην τενίστρια Paula Badosa η οποία ακούγεται πως του έχει κλέψει την καρδιά.

Λίγες μέρες πριν η ισπανίδα αθλήτρια άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της στο Spotify και έβαλε μία κοινή της φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά, κάνοντας έτσι τις φήμες να οργιάσουν. Μάλιστα, η εντυπωσιακή αθλήτρια εθεάθη να κάθεται κοντά στο box του κατά τη διάρκεια αγώνα του έλληνα τενίστα στο Rolland Garros.

Η Paula είναι 25 ετών, έχει καταγωγή από την Ισπανία και όπως καταλαβαίνεις έχει και εκείνη το "μικρόβιο" του τένις. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το άθλημα, ενώ το 2022 βρισκόταν στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες.

Είναι 1.80, καλλίγραμμη και το προφίλ της στο Instagram της συγκεντρώνει δικαίως- σχεδόν 1 εκατ. ακολούθους, με κάθε της δημοσίευση να απολαμβάνει ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

Φυσικά, το πιθανό ειδύλλιο ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Paula Badosa μπορεί να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των μίντια, καθώς η ίδια φαίνεται πως είναι σε σχέση από το 2021 με τον Κουβανό Juan Betancourt, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ούτε έχει υπάρξει κοινή τους εμφάνιση που να επιβεβαιώνει τις φήμες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου