Η Millie Bobby Brown μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας

Σαν σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2004, γεννιέται το περίεργο κορίτσι του Stranger Things.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 19 Φεβρουαρίου 2024

Millie Bobby Brown τη γνωρίσαμε με το όνομα Eleven, όταν εκείνη ήταν ακόμη 11 ετών. Σήμερα, η ηθοποιός γιορτάζει τα 20 της χρόνια, γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2004, και εμείς τώρα συνειδητοποιούμε ότι είναι ολόκληρη γυναίκα πια. 

Το 2016, με ξυρισμένο κεφάλι και ματωμένη μύτη, η Millie Bobby Brown έγινε πασίγνωστη ως το περίεργο κορίτσι με τις υπερδυνάμεις, μέσα από τη σειρά του Netflix Stranger Things. Έπειτα από αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο, που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ακολούθησε η Enola Holmes αλλά και το Damsel. Στο μεταξύ, τα μίντια λάτρεψαν και λατρεύουν αυτό το χαμογελαστό και κουλ κορίτσι, και μάλλον όχι άδικα. 

Γεννημένη στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, η Millie Bobby Brown μετακόμισε στην Αγγλία με την οικογένειά της όταν ήταν μόλις 4 ετών. Την υποκριτική, την κυνήγησε από πολύ νωρίς με την αναγνωρισιμότητα να μπαίνει στη ζωή της σε μικρή ηλικία. Το ντεμπούτο της το έκανε ως guest στη δραματική σειρά φαντασίας του ABC, Once Upon a Time in Wonderland, ένα spin-off της σειράς Once Upon a Time, υποδυόμενη τον ρόλο της Young Alice.

H ίδια, μάλλον αγαπούσε από πάντα την υποκριτική. Και ίσως για αυτό δε δίστασε ούτε στιγμή σε ηλικια 11 ετών να ξυρίσει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της Eleven. Σήμερα μάλιστα, η Millie δηλώνει ότι αυτή ήταν και η πιο δυναμική στιγμή της ζωής της. 

Στα 12 της χρόνια, η Millie Bobby Brown κέρδισε το βραβείο SAG για την ερμηνεία της στο Stranger Things ενώ έχει επίσης προταθεί δύο φορές μεμονωμένα, για εξαιρετική ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε δραματική σειρά. Δύο χρόνια μετά, στα 14 της, έγινε το νεότερο άτομο που συμπεριλήφθηκε ποτέ στον ετήσιο κατάλογο των ανθρώπων με επιρροή, Time 100.

Millie Bobby BrownEmma McIntyre/Getty Images for TNT

Σήμερα, στα 20 της, η Millie Bobby Brown έχει τη δική της vegan, cruelty-free σειρά καλλυντικών, Florence by Mills, μία "στρωμένη δουλειά" στο Χόλιγουντ και έναν έρωτα με τον Jacob Hurley Bongiovi που δεν είναι καθόλου απίθανο να επισημοποιηθεί κιόλας.

Millie Bobby BrownIsa Foltin/Getty Images
Millie Bobby BrownTaylor Hill/FilmMagic
Mille Bobby BrownTheo Wargo/Getty Images
Millie Bobby BrownWinkelmeyer/FilmMagic

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου