O Sebastian Vettel γυρίζει σελίδα στην καριέρα του

Ο πιλότος της F1 ανακοίνωσε ότι θα αγωνίζεται με την ομάδα της Racing Point, που από το 2021 θα μετονομαστεί σε Aston Martin.

Γράφει: Esquire Editors 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, γυρίζει μία νέα σελίδα στην πολυετή καριέρα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς, όπως επισήμως ανακοινώθηκε σήμερα, θα αγωνίζεται με την ομάδα της Racing Point, που από το 2021 θα μετονομαστεί σε Aston Martin.

Ο Sebastian Vettel θα πάρει τη θέση του Sergio Perez στο κόκπιτ του μονοθεσίου της ομάδας σε μια προσπάθεια να δώσει μια νέα πνοή στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της Aston Martin στο πολύχρωμο τσίρκο της Formula 1.

Για τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που ανοίγονται εμπρός του, ο Γερμανός άσσος δήλωσε τα εξής:

"Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι αυτά τα συναρπαστικά νέα για το μέλλον μου. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που θα γίνω οδηγός της Aston Martin το 2021. Είναι μια νέα περιπέτεια με μια πραγματικά θρυλική εταιρεία. Έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα της ομάδας φέτος και πιστεύω ότι το μέλλον δείχνει πιο λαμπρό. Η ενέργεια του Lawrence (Stroll) στο σπορ είναι πηγή έμπνευσης και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο μαζί. Ακόμη έχω μεγάλη αγάπη για τη Formula 1 και το μοναδικό μου κίνητρο είναι να αγωνίζομαι στις πρώτες θέσεις του grid. Το να κάνω κάτι τέτοιο με την Aston Martin θα είναι τεράστιο προνόμιο”.

O 33χρονος σήμερα Sebastian Vettel έχει κατακτήσει τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα στην Formula 1 από το 2010 έως και το 2013, όλα με τα χρώματα της Red Bull, ενώ έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών 67 φορές. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η "συγκομιδή” του Γερμανού πιλότου σε pole position, έχοντας ξεκινήσει από τη θέση 1 σε 57 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1.

Toν Sebastian Vettel καλωσόρισε στην ομάδα και ο CEO της Aston Martin, Otmar Szafnauer:

"Όλοι όσοι βρισκόμαστε στο Silverstone είμαστε ενθουσιασμένοι με τα νέα. Ο Sebastian είναι αποδεδειγμένα πρωταθλητής και θα φέρει στην ομάδα πνεύμα νικητή, το οποίο ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Aston Martin F1. Το απόγευμα Σαββάτου ή Κυριακής, ο Sebastian είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο οδηγό, να μας βοηθήσει σε αυτή τη νέα εποχή. Θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο”.

Από: capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης