Το Hyundai Staria είναι βγαλμένο από το μέλλον

Άκρως φουτουριστικό το νέο πολυμορφικό μοντέλο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Γράφει: Esquire Editors 12 Απριλίου 2021

Η Hyundai αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Staria, του νέου πολυμορφικού μοντέλου της. Το Staria αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Hyundai να ηγηθεί της μελλοντικής κινητικότητας ως πάροχος έξυπνων λύσεων υπό το όραμα της μάρκας "Progress for Humanity". Το Staria είναι ένα MPV που είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία εστιάζουν στον οδηγό και φουτουριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που προσφέρουν νέες εμπειρίες σε οδηγούς και επιβάτες κάνοντας τον χρόνο μετακίνησης πιο παραγωγικό και αξιόλογο.

Το Staria προσφέρει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό σχεδιασμό, που παραπέμπει σε διαστημικό όχημα. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει μια μεγάλη οριζόντια λωρίδα LED και οι χαμηλά τοποθετημένοι προβολείς. Το ύψος της καμπίνας είναι επίσης βελτιστοποιημένο για εξαιρετική άνεση και ευκολία, καθιστώντας το Staria ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικογενειακή χρήση.

Το Hyundai Staria είναι βγαλμένο από το μέλλον

Η συνολική εμφάνιση του Staria βασίζεται σε μια "inside-out” προσέγγιση, μια νέα σχεδιαστική μεθοδολογία της μελλοντικής κινητικότητας που ξεκινά τη σχεδίαση από το εσωτερικό και την επεκτείνει στο εξωτερικό. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Hyundai στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών που δίνουν προτεραιότητα στη χρήση του εσωτερικού χώρου.

Το εξωτερικό του Staria παρουσιάζει μια φουτουριστική, καθαρή και απλουστευμένη σιλουέτα, που ορίζεται από μια ρευστή καμπύλη που διατρέχει από το εμπρός προς το πίσω μέρος, εμπνευσμένη από το φως του ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ηλίου, όταν κάποιος το βλέπει από το διάστημα. Το πίσω μέρος διαθέτει απλή και καθαρή εμφάνιση, με εντυπωσιακά κατακόρυφα φωτιστικά σώματα καθώς και ένα μεγάλο πίσω παράθυρο. Ο πίσω προφυλακτήρας χαμηλώνει ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες να φορτώνουν και να εκφορτώνουν εύκολα το φορτίο.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ HYUNDAI STARIA 3

Στις πρώτες εικόνες αποκαλύπτεται η πλούσια έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Premium. Το Staria Premium διαθέτει διαφοροποιημένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά προσφέροντας πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Η μάσκα της έκδοσης Premium διαθέτει ένα μοναδικό μοτίβο πλέγματος και οι τροχοί 18 ιντσών περιλαμβάνουν μοτίβα και γραφικά που παραπέμπουν σε διαμάντια. Τα υψηλών προδιαγραφών πίσω φωτιστικά σώματα του Staria Premium διαθέτουν τη μοναδική σχεδίαση Parametric Pixel της Hyundai.

Εμπνευσμένο από το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου, το εσωτερικό του Staria προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση και άνεση. Η καινοτόμος σχεδιαστική αρχιτεκτονική του οχήματος δημιουργεί ένα ευρύχωρο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες. Το cockpit εστιάζει στον οδηγό διαθέτοντας μια φουτουριστική εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας με οθόνη 10,25 ιντσών, κεντρική κονσόλα αφής και ηλεκτρονικό μοχλό ταχυτήτων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, παρέχοντας ανεμπόδιστα την προβολή των προγραμμάτων οδήγησης. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Το Staria θα διατίθεται σε 2θέσιες έως 11θέσιες εκδόσεις, καθιστώντας το μοντέλο κατάλληλο τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματική χρήση. Το Staria Premium θα διατίθεται σε εκδόσεις 7, 9 και 11 θέσεων με καινοτόμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εσωτερικές αναβαθμίσεις.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ HYUNDAI STARIA 2

Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Από: Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης