H Audi αλλάζει το παιχνίδι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το νέο μοντέλο EV, μέρος του φιλόδοξου project Artemis, αναμένεται στη γραμμή παραγωγής μέχρι το 2025.

Το νέο concept της Audi, Artemis, πρόκειται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να μπει στη γραμμή παραγωγής το 2025. Συγκεκριμένα, το πρώτο μοντέλο αυτής της ενέργειας, το EV, θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο Μόναχο. Έχει ωστόσο διαρρεύσει υλικό γι' αυτό στο ίντερνετ. Και μας βεβαιώνει για ένα πράγμα: Η Tesla απέκτησε έναν ακόμη πανίσχυρο αντίπαλο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Η Audi δεν φιλοδοξεί απλά να δημιουργήσει αυτόνομα αυτοκίνητα που κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια αλλά να τα κάνει όσο πιο αποδοτικά γίνεται, πιστή πάντοτε στις αρχές της αλλά και στις σύγχρονες τάσεις του κόσμου των 4 τροχών. 

To project Audi Artemis είναι στην ουσία μία προσπάθεια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να φτιάξει ηλεκτρικά οχήματα, καλύπτοντας οποιοδήποτε κενό έχει αφήσει η Tesla στα δικά της, πλαισιώνοντάς τα με τις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία που κουβαλά το όνομά της. 

H Audi αλλάζει το παιχνίδι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ AUDI 2

Ο CEO της Audi Markus Duesmann έκανε λόγο για "ένα πρωτοποριακό μοντέλο για την εταιρεία, που προσχώρησε σωστά και γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα καθυστερούσαν την εξέλιξή του". Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής σχεδιασμού Mark Lichte υπόσχεται σπουδαία πράγματα από αυτό: "Θέλουμε να προσφέρουμε την ανώτερη οδηγική εμπειρία. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνουμε το αυτοκίνητο να κινείται μόνο του, χωρίς τιμόνι".

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το τελευταίο πάει το παιχνίδι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μένει να δούμε πώς, πότε και, τελικά, εάν, μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης