Ο στόλος της Rolls-Royce για το 2022 θα είναι ο κορυφαίος της ιστορίας της

Ακριβώς ότι θα περίμενε κανείς.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Δεκεμβρίου 2021

Το να φιλοξενεί κανείς στο γκαράζ του μία Rolls-Royce, είναι κάτι παραπάνω από ένα προνόμιο. Είναι μία ένδειξη γούστου και υπεροχής. Και αυτό ισχύει διαχρονικά. Η κορυφή μπορεί να διαφοροποιείται στην εποχή μας και εκεί να βλέπουμε για παράδειγμα τους δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley ή κάποιον έμπορο κρυπτονομισμάτων. Έχουν όμως μία κοινή συνιστώσα. Ναι, σωστά μάντεψες: Κανενός η συλλογή αυτοκινήτων δεν είναι ολοκληρωμένη, αν δεν υπάρχει μία Rolls σε αυτή. 

Ακριβώς ό,τι θα περίμενε κανείς

Για το νέο έτος, το εμβληματικό βρετανικό brand που πλησιάζει σταδιακά τα 120 χρόνια παρουσίας στον κόσμο των 4 τροχών και στις πιο κομψές διαδρομές του, ετοιμάζει μία αντεπίθεση στην αγορά, πάντοτε με το δικό, ξεχωριστό στυλ.

Ο στόλος της Rolls-Royce για το 2022 θα είναι ο κορυφαίος της ιστορίας της

Μία από τις ναυαρχίδες της θα είναι η ολοκαίνουρια Dawn, επίσης γνωστή και ως Silver Bullet. Από πολλούς θεωρείται ήδη η πιο σέξι  Rolls-Royce που έχει λανσαριστεί. Το διθέσιο αυτοκίνητο με το sophisticated αμάξωμα είναι εξοπλισμένο με έναν Twin-Turbo V12 Gas κινητήρα 6,6 λίτρων που προσφέρει 563 ίππους και τελική ταχύτητα 263 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό του, κυριαρχούν τα χειροποίητα στοιχεία από ξύλο, τα καθίσματα με δέρμα της κορυφαίας ποιότητας και ένας πίνακας οργάνων με τις τελευταίες τεχνολογίες.

> Διάβασε ακόμη: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Το επόμενο στοίχημα των εταιρειών

Έπειτα, υπάρχει και η Black Badge Ghost. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την καλύτερη -συνολικά- Rolls-Royce όλων των εποχών. Ένα αυθεντικό sports cars ενταγμένο στο πολυτελές στυλ και 'κορμί' του brand.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ROLLS-ROYCE BLACK BADGE GHOST 3
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ROLLS-ROYCE BLACK BADGE GHOST 1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ROLLS-ROYCE BLACK BADGE GHOST 2

Πρόκειται για ένα project που δουλευόταν για 5 ολόκληρα χρόνια και είναι εξοπλισμένο με never-before-seen τεχνολογίες, συγκριτικά πάντοτε με τα άλλα μοντέλα της μάρκας. 

Ασφαλώς, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε και με την τελευταία έκδοση της Wraith, ο χαρακτήρας της οποία θα μπορούσε να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: Ισχύς, στυλ, συγκινήσεις. Οι mammoth αναλογίες της και το μυώδες αμάξωμά της τραβούν αμέσως τα βλέμματα, την ώρα που στην καρδιά της υπάρχει ένα turbocharged V12 κινητήρας 6,6 λίτρων.

ROLLS 2

Η μεγαλύτερη εξέλιξη στην ιστορία του brand όμως έρχεται το 2023, με το νεότερο και πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητό του που θα ονομάζεται Spectre. Φυσικά.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.