Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ του Robert Pattinson

Στη συλλογή αμαξιών του δε βρίσκεται το Batmobile. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Μετά τον Batfleck, o Battinson. Ο Robert Pattinson διαδέχθηκε τον Ben Affleck στο ρόλο του ανθρώπου-νυχτερίδα, φέρνοντας κάτι διαφορετικό στην περσόνα του δημοφιλούς ήρωα της DC μέσω του The Batman. O 37χρονος από σήμερα -γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1986- λονδρέζος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, είναι ένας μάλλον casual φίλος των αυτοκινήτων και σίγουρα δεν οδηγεί Batmobile στην πραγματική του ζωή. Αντιθέτως, στο γκαράζ του υπάρχουν αμάξια όπως τα παρακάτω.

BMW 325i Convertible

Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ του Robert Pattinson

Το μοντέλο του 1989 αποτελεί ένα από τα πιο ποθητά cabrio της δεκαετίας του, έχοντας χτίσει πλέον έναν cult μύθο γύρο από το όνομά της. Αυτό δε σημαίνει πως δε μιλάμε για ένα ακόμη κομψοτέχνημα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το μοντέλο του Pattinson διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα 218 ίππων και κάνει το 0-100 σε 7,02''.

> Διάβασε ακόμη: Η εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων της Megan Fox

Chevrolet Nova

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ 4

Το εν λόγω κομμάτι που έχει στη συλλογή του ο 36χρονος Λονδρέζος ηθοποιός είναι του 1963 και πολλοί το γνωρίζουν ως ένα από τα μικρότερα muscle cars της ιστορίας. Εξοπλισμένο με έναν V8 κινητήρα 780 κυβικών και 200 άλογα, θεωρείται ένα από τα πιο ζόρικα του είδους του. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα των σταρ του Χόλιγουντ, ειδικά των Αμερικανών. Ο Paul Walker για παράδειγμα είχε δύο τέτοιες στην κατοχή του.

Porsche Boxster S

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ 2

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύγχρονα μοντέλα της Porsche, η Boxster, συμπλήρωσε αισίως 27 χρόνια σταδιοδρομίας. Υπάρχουν ασφαλώς δεκάδες εκδοχές της, με τον Pattinson να έχει αποκτήσει μία Porsche Boxster S, 315 ίππων.

Tesla Model S

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ 3

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας του Elon Musk είναι αυτό που ο τελευταίος Batman χρησιμοποιεί περισσότερο για τις καθημερινές του μετακινήσεις του στο Λος Άντζελες. Η έκδοση που αγόρασε είναι το Plaid, ένα από τα οχήματα με τη μεγαλύτερη επιτάχυνση στην κατηγορία του. 

> Διάβασε ακόμη: Τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει καταστρέψει ο Pep Guardiola στην Αγγλία

Volvo XC90

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ 5

Μεγάλο. Τολμηρό. Γοητευτικό. Ένα υβριδικό SUV που σηματοδοτεί τις νέες σχεδιαστικές κατευθύνσεις του σουηδικού brand φυσικά και θα μπορούσε να έχει θέση στο γκαράζ του Pattinson. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος