Μία custom made Jaguar για τον Brooklyn Beckham

Αν μη τι άλλο, ο David Beckham ξέρει να κάνει γαμήλια δώρα.

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζεις, ο γιος του David Beckham, Brooklyn, αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Nicola Peltz, σε μία λαμπερή τελετή στο Palm Beach, στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Το ζεύγος δέχτηκε αρκετά δώρα από φίλους και συγγενείς για το επόμενο κεφάλαιο της κοινής του ζωής. Μεταξύ αυτών και ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο από τον πρεσβύτερο Beckham.

Μία one of a kind Jaguar

Ο David Beckham χάρισε στη νύφη και τον γιο του, μία αμιγώς ηλεκτρική custom made Jaguar XK140, που φέρει τη σχεδιαστική σφραγίδα της Lunaz. Το χειροποίητο κλασικό αυτοκίνητο δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του Becks και είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών εργασίας από μία 120μελή ομάδα τεχνιτών, σχεδιαστών και τεχνικών ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας, που αφιέρωσαν ιδρώτα και χρόνο, εργαζόμενοι στα HQ της Lunaz, στο Silverstone της Αγγλίας.

Η Jaguar XK140 του 1954 ντύθηκε με ένα όμορφο γαλάζιο χρώμα, ο κωδικός του οποίου όμως θα μείνει εμπιστευτικός, καθώς δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο πελάτη - όπως άλλωστε και τα περισσότερα του brand.

Μία custom made Jaguar για τον Brooklyn Beckham
ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΚΑΜ 4
ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΚΑΜ 1

Το εσωτερικό της είναι καλυμμένο με ένα ανοιχτό κρεμ δερμάτινο σαλόνι, που ενισχύει την κλασική αισθητική του οχήματος και ταιριάζει άψογα με τον εξωτερικό χρωματισμό.

Η σύγχρονη τεχνολογία είναι παρούσα στις λειτουργίες του αλλά διακριτικά κρυμμένη, με τα καντράν και τους διακόπτες να αντικατοπτρίζουν πιστά τον αρχικό σχεδιασμό της Jaguar αλλά με διακριτικές αναβαθμίσεις για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη στάθμη της μπαταρίας και τη γενικότερη λειτουργία.

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΚΑΜ 2

Έχουν προσαρμοστεί επίσης αναβαθμισμένα φρένα, ανάρτηση και  σύστημα διεύθυνσης, κάτι που σημαίνει και αυτόματη μεγιστοποίηση της οδηγικής εμπειρίας.

> Διάβασε ακόμη: Μία βόλτα στο γκαράζ του Zlatan Ibrahimovic

Αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο -κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από ανακυκλωμένα υλικά παλαιότερων αμαξιών- έχε σημαντικά μειωμένο οικολογικό αποτύπωμα τόσο κατά τα στάδια παραγωγής του όσο και στις μελλοντικές μετακινήσεις του.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας