O Brooklyn Beckham και επίσημως στο club των παντρεμένων

Όσα συνέβησαν στον υπερπολυτελή γάμο του με τη Nicola Peltz.

Γράφει: Esquire Editors 11 Απριλίου 2022

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι και επισήμως σύζυγοι, αφού μόλις λίγες ώρες νωρίτερα παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή τελετή στη Φλόριντα. Το νεαρό ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα την σχέση του, όταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο Brooklyn ζήτησε το χέρι της Nicola και εκείνη φυσικά είπε το μεγάλο ‘’ναι’’. Ωστόσο, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, η τέλεση του γάμου καθυστέρησε καθώς οι δύο οικογένειες προτίμησαν να αφιερώσουν ένα μεγάλο party για την σημαντική ημέρα των παιδιών τους.

Η εντυπωσιακή τελετή

Έτσι, το περασμένο Σάββατο (9/4) η οικογένεια Peltz υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους και συγγενείς στο πατρικό σπίτι της νύφης – μια υπερπολυτελή έπαυλη με θέα στο Palm Beach, για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Στο Μαϊάμι κατέφθασαν και οι Beckhams από την Παρασκευή, ώστε να απολαύσουν εκτός από τον γάμο και το pre – wedding party, το οποίο έλαβε χώρα στην εξοχική κατοικία των 76 εκατομμυρίων λιρών, Montsorrel. Η Victoria ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο ως η μητέρα του γαμπρού, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια δικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών από το οικογενειακό δείπνο πριν από την τέλεση του γάμου.

Ιδιαίτερες αρμοδιότητες την ημέρα του μυστηρίου είχε και η 10χρονη αδερφή του Brooklyn, Harper, η οποία εμφανίστηκε ανάμεσα στους καλεσμένους ντυμένη παρανυφάκι. Με ένα λευκό φόρεμα και λουλούδια στα ξανθά της μαλλιά, η μικρή Beckham έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού δεν ήταν λίγοι όσοι την παρομοίασαν με έναν αληθινό άγγελο.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα