Ο Chris Harris δεν έχει οδηγήσει τίποτα σαν το Ford Puma Rally1

Το αγωνιστικό Ford Puma Rally1 του πήρε το μυαλό.

Γράφει: TopGear 01 Ιουλίου 2022

Τα hypercars και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που μπορεί κάποιος να αγοράσει ώστε να κυκλοφορεί στους δρόμους είναι αρκετά εντυπωσιακά σε σχεδίαση ή σε ιπποδυνάμεις τώρα πια, που με την ηλεκτροκίνηση, οι ίπποι προκύπτουν κατά εκατοντάδες. Όμως πάντα ή σχεδόν, πάντα υπάρχουν συμβιβασμοί, είτε οικονομικής φύσεως, είτε τεχνολογικής, είτε για εμπορικούς λόγους. O Chris Harris γνωρίζει πολύ καλά τα παραπάνω και για αυτό ξεχωρίζει το αγωνιστικό Ford Puma Rally1.

Γιατί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ξεχωρίζουν

Στα ράλι οι μοναδικοί συμβιβασμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που επιβάλλουν οι κανονισμοί, αλλά ακόμη και  αυτό έχει τη "γλύκα" του για τους επιστήμονες μηχανολόγους των αγωνιστικών ομάδων.

Στα ράλι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται ταχύτατα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, να στρίβουν γρήγορα σε οποιαδήποτε αλληλουχία στροφών, να βρίσκουν την ίδια - υψηλή - πρόσφυση στην άσφαλτο, στο χώμα, στο χιόνι ή στην έρημο και να αντέχουν την λειτουργία στο 100% για μεγάλη διάρκεια. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης