Αυτός ίσως είναι ο πιο κομψός εξομοιωτής αγώνων στον κόσμο

Στο cockpit του αγωνιστικού simulator της Prodrive, θα αισθανθείς βασιλιάς.

Η βρετανική εταιρεία Prodrive δημιούργησε έναν simulator στον οποίο δεν μπορούμε παρά να αναφερθούμε ως "το πιο όμορφο εργαλείο στον χώρο των premium εξομοιωτών αγώνων". Μάλιστα, αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Racing Simulator της Prodrive να δείχνει όντως πιο ωραίος απ' ό,τι το στιλπνό cockpit μιας Aston Martin ή το ξεχωριστά ρετρό περιβάλλον μιας Pininfarina.

Αυτός ίσως είναι ο πιο κομψός εξομοιωτής αγώνων στον κόσμοProdrive

Πολυτέλεια εις τη νιοστή

Το καμπυλωτό του κουβούκλιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο σημύδας, λακαρισμένο και μαύρο σαν μεγάλο πιάνο, από αυτά που καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στις πιο σημαντικές ορχήστρες του κόσμου, ενώ δείνει την εντύπωση ενός monocoque φτιαγμένου από ανθρακόνημα.

> Διάβασε ακόμα: Κάποια πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για το Super Mario

Η εταιρεία Prodrive, που εστιάζει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, βέβαια, δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Φέρει την εγγύηση που της δίνει το γεγονός ότι αποτελεί τον αποκλειστικό κατασκευαστή των αμαξωμάτων όλων των νέων Aston Martin Vantage.

> Διάβασε ακόμα: Τελικά, ποια είναι τα σημαντικότερα video games όλων των εποχών;

PRODRIVE RACING SIMULATORProdrive

Χαρακτηριστικά και τιμή

Όσον αφορά το hardware του, συνοδεύεται από κάρτα γραφικών GeForce RTX των 12 GB και μνήμη 16GB, αποδίδοντας τα γραφικά σε μια σαρωτική καμπυλωτή οθόνη των 49 ιντσών, με υψηλό refresh rate. Κοινώς, μιλάμε για έναν εξομοιωτή αγώνων ακριβείας, ο οποίος υποστηρίζεται από σύστημα οδήγησης Simcube, που επιτρέπει ακριβείς οδηγητικές εμπειρίες, ενώ ο μηχανικός ποδομοχλός του ολοκληρώνει τη ρεαλιστική εμπειρία.

Η τιμή του, στην αμερικανική αγορά, αγγίζει τα 44.654 δολάρια, κάτι που δεν τον κάνει προσιτό στον καθένα, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστική με κάποιον ανάλογο που φέρει την υπογραφή της Aston Martin ή με τα 200.000 δολάρια που άγγιξε σε δημοπρασία ένας της Pininfarina. Αν η τιμή δεν σε αποθαρρύνει μπορείς, μάλιστα, να ταξιδέψεις μέχρι τα κεντρικά της Prodrive, στην Αγγλία, για ένα test drive πριν βάλεις το χέρι στην τσέπη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης