Νέο beef Elon Musk και 'Mr Ford' Jim Farley

Yπάρχει κάτι καλύτερο από μια κόντρα μεταξύ δύο εκ των πιο σημαντικών ανθρώπων της παγκόσμιας αυτοκίνησης;

Γράφει: TopGear 12 Αυγούστου 2022

Όλο για κινητήρες, επιδόσεις και ανθρακονήματα θα γράφουμε; Ας δούμε και κάτι πιο πιπεράτο αλλά επίσης αυτοκινητικό. Όπως π.χ. την κόντρα που αποφάσισε να ξεκινήσει ο CEO της Ford Jim Farley με τον επικεφαλής της Tesla Elon Musk

Ω, τι του είπε

Ο Jim Farley είναι ένας CEO που δεν μασάει τα λόγια του και έχει αποφασίσει να μιλάει όποτε μπορεί, συχνά-πυκνά στα social media και δη στο Twitter. Είναι επικοινωνιακός και εξωστρεφής και είναι ξεκάθαρο πως θέλει να ανεβάσει την Ford -και με τις δηλώσεις του. Την τελευταία φορά που μίλησε δημόσια αποφάσισε να μην κρατηθεί και να βγάλει όλο τον ενθουσιασμό του για το ηλεκτρικό pickup της Ford F-150 Lightning. Δείτε τι λέει στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Όπως άκουσες ο Farley το πρώτο που κάνει είναι να τονίσει ότι τα προϊόντα της Ford είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Είναι μια έμμεση μομφή τόσο στις (ανεβασμένες τελευταία) τιμές της Tesla, όσο και στις τιμές των ανταγωνιστών του ηλεκτρικού Ford F-150, όπως είναι το pickup της Rivian αλλά και το νέο ηλεκτρικό Hummer. Μετά τονίζει ότι είναι "ήδη ο ηγέτης όλων των EV pickup στη βιομηχανία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Άρπα την, Elon Musk". 

Τι απάντησε ο Elon Musk

Φυσικά και απάντησε ο επικεφαλής της Tesla, άλλωστε ιδίως στο Twitter είναι λαλίστατος. Αυτή την φορά όμως δεν ήταν τόσο πνευματώδης όσο συνηθίζει. Ίσως να μην περίμενε τόσο ευθεία επίθεση από τον Farley. Τον ίδιο άνθρωπο που πριν λίγο καιρό έλεγε πίσω από κλειστές πόρτες για την Tesla ότι "κανένας δεν το κάνει καλύτερα". Η απάντησή του είναι αυτή που βλέπεις.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear