
Κομψά ηλεκτρικά ποδήλατα με την υπογραφή της Porsche
Η Porsche μπαίνει στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων με ταχύτητα και στυλ.
Η Porsche έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει ένα επιτυχημένο EV επιδόσεων με ό,τι κι αν καταπιάνεται. Δεν περιμέναμε ωστόσο ότι θα τα κατάφερνε τόσο γρήγορα και στα ηλεκτρικά ποδήλατα. Ξαφνικά λοιπόν, η Porsche εφαρμόζει τις ικανότητές της στην ηλεκτρική πρόωση στα ποδήλατα. Και αν κρίνουμε από τα πρώτα αποτελέσματα, τα καταφέρνει περίφημα.
Τα εντυπωσιακά ποδήλατα
Και τα δύο ποδήλατα που έχει παράξει, χρησιμοποιούν έναν σκελετό από ανθρακονήματα εμπνευσμένο από το flyline του EV και ένα μοτέρ κατασκευασμένο από το ποδηλατικό μεγαθήριο EP8 της Shimano, το οποίο βοηθάει στο πετάλι μέχρι και 16 μίλια/ώρα, προσφέρει απτική ανάδραση και τοποθετείται απρόσκοπτα πίσω από το στροφαλοφόρο.

Το πρώτο και αναγκαστικά πιο "επιθετικό" από τα δύο ποδήλατα είναι το Porsche eBike Cross. Σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει ύπουλα εδάφη, τα βασικά εξαρτήματα του περιλαμβάνουν δισκόφρενα Magura-MT trail, αμορτισέρ Fox Float FPX και μια ρυθμιζόμενη σέλα Crankbrothers.
Για τις καθημερινές μετακινήσεις, το Porsche eBike Sport διαθέτει το Magura Cockpit Integration, που κρύβει τα καλώδια φρένων και αλλαγής ταχυτήτων μέσα στο πλαίσιο και το τιμόνι.

Ο φωτισμός Supernova που ενσωματώνεται στο στέλεχος και το στύλο της σέλας αναβαθμίζει την αισθητική, ενώ η συνδεσιμότητα smartphone προσθέτει ένα απροσδιόριστο επίπεδο δυνατότητας παρακολούθησης της κατάστασης.
Το eBike Cross πωλείται προς 11.750 ευρώ και το eBike Sport προς 9.500 ευρώ.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε το κόστος του Maestro
Η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις φήμες ότι το "Maestro" κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ ανά επεισόδιο.
Από πού 'βαφτίστηκαν' οι μεγαλύτεροι δρόμοι της Αθήνας
Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Λένορμαν, Σταδίου, Ερμού, Φωκίωνος Νέγρη, Κατεχάκη. Η ιστορία πίσω από τα ονόματα.
Formula 1 GP Σαουδική Αραβία: Οι καλοί και οι κακοί του αγώνα
Η Red Bull μπορεί να κάνει 1-2 και με τον Perez νικητή, όπως απέδειξε στη Σαουδική Αραβία, όπου ο Alonso έγινε και πάλι πρωταγωνιστής, όχι ακριβώς για τους ίδιους λόγους με το Μπαχρέιν.
Γραφει TopGearIslay, το νησί με τα μεγάλα καπνιστά ουίσκι
Εκεί όπου φτιάχνονται μερικά από τα πιο ιδιαίτερα single malts του πλανήτη.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠροπόνηση για επικούς κοιλιακούς α λα Creed III
Μερικές ιδέες για να φτιάξεις κοιλιακούς όπως ο Michael B. Jordan και ο Jonathan Majors στο Creed III.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςTo GPT-4 παίρνει 10 με τόνο
Το εργαλείο βαθιάς μάθησης της OpenAI αρίστευσε σε μια σειρά από τυποποιημένες εξετάσεις ακαδημαϊκού επιπέδου.
Γραφει Τιμος Σαλαμες