Μερικά 'αστέρια' στο γκαράζ του Robert Lewandowski

Στα 35 του χρόνια, ο striker της Μπαρτσελόνα διαθέτει μία αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων.

O Robert Lewandowski στα 35 του -γεννήθηκε σαν σήμερα το 1988- έχει λαμβάνειν περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και κάποιοι θα έλεγαν ότι αδικείται κιόλας. Ο πολωνός στράικερ είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται από όταν βρέθηκε στην Μπάγερν του Guardiola και γρήγορα κατέκτησε τον κόσμο. Πέρυσι το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και το συμβόλαιό του αγγίζει τα 23 εκατομμύρια το χρόνο. 

Πέρα από το σκοράρισμα και τις γερμανικές μπύρες, ο Lewa έχει άλλο ένα πάθος. Τα γρήγορα αμάξια. Και γι᾽αυτό κι εμείς ρίχνουμε μια ματιά στο πολυτελές γκαράζ του.

Audi RS6

Μερικά 'αστέρια' στο γκαράζ του Robert Lewandowski

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που του έχει κάνει δώρο η ίδια η Audi και κοστίζει 108.000 €. Ο τετράλιτρος κινητήρας 4.0 TFSI προσφέρει ισχύ 441 kW για επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Το Audi RS6 έχει τελική ταχύτητα 250 km/h.

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

Ο Lewandowski έχει δύο τέτοια στο γκαράζ του. Η Bentley Continental GT διαθέτει έναν κινητήρα W12 twin-turbo 6,0 λίτρων που αποδίδει 626 ίππους. Αυτό προσφέρει επιτάχυνση από τα 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα και μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 330 km/h. Η τιμή του ανέρχεται σε 225.000 €.

> Διάβασε ακόμη: Robert Lewandowski, ο καλύτερος striker του κόσμου

Ferrari F12 Berlinetta

Ferrari F12 Berlinetta

Ο Lewandowski είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του supercar της Ferrari V12 των 6,3 λίτρων και 730 ίππων, το οποίο κοστίζει 327.000 €. Επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 3,1 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 350 km/h. Με αυτό, επιβεβαιώνει ότι είναι λάτρης των κινητήρων.

Maserati GranTurismo Sport

Maserati GranTurismo Sport

Το δεύτερο ιταλικό αυτοκίνητο του Πολωνού. Είναι ενδιαφέρον ότι το αυτοκίνητο προέρχεται από την πολωνική αντιπροσωπεία Maserati Maserati Chodz, αν και οι επιδόσεις του δεν είναι τόσο ισχυρές όσο της Ferrari. Έχει 460 ίππους και επιταχύνει πιο γρήγορα από μια Ferrari. Διαθέτει 460 ίππους και επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε περίπου 5 δευτερόλεπτα. Η βασική τιμή είναι 133.000 €. 

Porsche 911 Speedster

Porsche 911 Speedster

Ο Robert Lewandowski εθεάθη με αυτό πολύ πρόσφατα στο δρόμο για την προπόνηση. Η αξία του ανέρχεται σε περίπου 270.000 €. Είναι κατασκευασμένο με κινητήρα 4,0 λίτρων με φυσική αναπνοή και απόδοση 502 ίππων. Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 308 km/h.

Porsche Cayenne GTS

Porsche Cayenne GTS

Αυτό το σπορ SUV κοστίζει περίπου 125.000 ευρώ. Τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 4,8 λίτρων με απόδοση 399 ίππων. Μπορεί να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 5,7 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 270 km/h.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.