Τα πρώτα χιλιόμετρα της Ferrari 499P στην Ίμολα
Η Ferrari 499P είναι η επιστροφή της Ferrari στο Le Mans και στο πλαίσιο του φετινού Finali Mondiali πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα της Ίμολα.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ferrari μπορεί να κατατροπώθηκε στο Μεξικό από τον ανταγωνισμό, ήταν όμως το Σαββατοκύριακο της μεγάλης της γιορτής. Το Finali Mondiali, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτή την εποχή συγκέντρωσε χιλιάδες φίλους της ομάδας, ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της εταιρείας και τους αγωνιζόμενους στα ενιαία πρωταθλήματα της Scuderia. Παράλληλα αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για την επίσημη παρουσίαση της Ferrari 499P, η οποία δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει τα πρώτα της χιλιόμετρα μέσα στην πίστα της Ίμολα.
Από το 2023 στους αγώνες
To LMH Hypercar της Ferrari είναι αυτό με το οποίο η ομάδα επιστρέφει στους αγώνες αντοχής, έπειτα από 50 ολόκληρα χρόνια. Από το 2023 θα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αντοχής (WEC) και μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την σύνθεσή της, αλλά είναι σίγουρο πως ο Alessandro Pier Guidi θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τη μια θέση οδηγών. Ο Ιταλός ήταν και αυτός που οδήγησε την ολοκαίνουρια Ferrari 499P στην πίστα της Ίμολα, μαζί με μια Ferrari 296 GT3 την οποία οδηγούσε ο Alessio Rovera. Αυτό είναι το αγωνιστικό που θα συμμετέχει στην μικρότερη κατηγορία των αγώνων αντοχής από το 2023.
Η συνέχεια στο TopGear
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει στην Κυκλική Οικονομία με νέο Business Unit για τον Δημόσιο Τομέα και τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοινώνει τη δημιουργία νέου Business Unit με εξειδίκευση στις υπηρεσίες και λύσεις για τον Δημόσιο Τομέα και το Περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μπορείς να πάρεις όλη την κρεατίνη που χρειάζεσαι από το φαγητό;
Η κρεατίνη υπάρχει και στη διατροφή, αλλά σε πόση ποσότητα; Αναλύουμε ποιες τροφές την περιέχουν, τι προσφέρει το φαγητό και γιατί το συμπλήρωμα παραμένει δημοφιλές.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει άτρωτο απέναντι στο AI, σύμφωνα με τον Jeff Bezos
Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει την αγορά εργασίας, ο Jeff Bezos αποκαλύπτει ποιο χαρακτηριστικό αναζητά στους ανθρώπους του. Η απάντησή του μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καριέρα σου.
Γιατί το 2026 είναι το νέο 2016
Δέκα χρόνια μετά, το 2016 γίνεται ξανά viral στα social media. Από TikTok trends μέχρι συλλογική νοσταλγία, εξηγούμε γιατί όλοι κοιτούν πίσω σε εκείνη τη χρονιά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςHUAWEI FreeClip 2: Ο ήχος που φοριέται. Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei
Η Huawei προαναγγέλλει την άφιξη των HUAWEI FreeClip 2 στην Ευρώπη, μιας νέας γενιάς open-ear ακουστικών που μετατρέπουν τον ήχο σε μέρος της καθημερινής εμφάνισης.
Είδαμε τον 79χρονο Sylvester Stallone στο γυμναστήριο και μας έπεσε το σαγόνι (βίντεο)
Once Rocky, always Rocky! Στη λεζάντα στο Instagram, σχεδόν αναφέρεται σε τραγούδι του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ρίχνει άπειρη δουλειά για να δείχνει τόσο γυμνασμένος. Αυτά εμείς να τα βλέπουμε που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...