H Mercedes του League of Legends είναι εδώ

Είναι εικονική και τερματίζει τους μετρητές φουτουρισμού αφού η απουσία ύλης εξαφανίζει τα όρια του τι μπορούν να κάνουν οι σχεδιαστές της Mercedes.

Γράφει: TopGear 04 Νοεμβρίου 2022

Ημιδιαφανές στρώμα μορίων; Απουσία ύλης; Μεταϋλικά; Τι είναι όλα αυτά και τι σχέση έχουν με αυτοκίνητα; Ε λοιπόν έχουν, μιας και μιλάμε για ψηφιακό κόσμο και συγκεκριμένα για το Project SMNR της Mercedes, δηλαδή το εικονικό αυτοκίνητο της φίρμας για το παιχνίδι League of Legends. Θα ήταν εύκολο να θεωρήσουμε ότι αρκούν οι φωτογραφίες που μόλις ανέβασε η Mercedes αλλά αξίζει να διαβάσεις όλα αυτά που αναφέρει η φίρμα για το εικονικό της αυτοκίνητο. 

Τι είναι ακριβώς το Project SMNR

Η Mercedes-Benz συνδυάζει δύο πράγματα στο Project SMNR: το πάθος για το League of Legends Esports και την εξαιρετική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό. Εμπνευσμένοι από τον δυναμικό κόσμο του League of Legends, οι σχεδιαστές της Mercedes δημιούργησαν ένα όχημα που επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας σε μια πρωτοφανή διαδικασία.

"Για πρώτη φορά, μπορέσαμε να παραμερίσουμε τα όρια της υλικότητας και της φυσικής και να αφήσουμε ελεύθερη τη δημιουργικότητά μας. Λόγω του εικονικού χώρου, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να δημιουργήσουμε", λέει ο Gorden Wagener, Chief Design Officer Mercedes-Benz Group AG. "Αυτή η προσπάθεια να εξελίσσουμε συνεχώς το σχεδιασμό μας και να προκαλούμε συνεχώς τους εαυτούς μας με νέο τρόπο εκδηλώνεται στο Project SMNR. Δίνουμε στη δημιουργικότητά μας χώρο για το απροσδόκητο". Ωραίες κουβέντες (που θα έλεγε και ο Αθηνόδωρος Προύσαλης στη ταινία "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη").

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα