Ο Frederic Vasseur αναλαμβάνει την Ferrari

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη αποχώρηση του Fred Vasseur από την Alfa Romeo και την Sauber, η Ferrari ανακοίνωσε τον Γάλλο ως νέο διευθυντή της Scuderia.

Γράφει: TopGear 13 Δεκεμβρίου 2022

Μόλις λίγες ώρες είχαν περάσει μετά τα πρώτα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων, όταν ήρθε η επίσημη διάψευση της Ferrari για την αποχώρηση του Mattia Binotto από το τιμόνι της ομάδας. Σχεδόν έναν μήνα μετά αποδεικνύεται πως τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν τα πλήρη στοιχεία αυτής της αλλαγής στο σκηνικό της Formula 1, στο μόνο που έκαναν λάθος ήταν το χρονικό παράθυρο των μετακινήσεων. Η αρχική εκτίμηση δηλαδή ήταν ο Ιανουάριος, αλλά είναι ακόμη Δεκέμβριος και το ρεπορτάζ των Ιταλών επιβεβαιώνεται πλήρως. Ο Frederic Vasseur είναι εκείνος που αντικαθιστά τον Mattia Binotto στη θέση του αγωνιστικού διευθυντή της Scuderia και προδιαγράφεται ένα καλύτερο μέλλον για την Ferrari στην Formula 1.    

Ανυπομονησία 

"Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αναλάβω την ηγεσία της Scuderia Ferrari ως επικεφαλής της ομάδας", δήλωσε ο Vasseur και συμπλήρωσε, "Ως κάποιος που είχε πάντα ένα δια βίου πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Ferrari αντιπροσώπευε πάντα για μένα το αποκορύφωμα του κόσμου των αγώνων. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα και πραγματικά παθιασμένη ομάδα στο Maranello για να τιμήσουμε την ιστορία και την κληρονομιά της Scuderia και να προσφέρουμε στους Tifosi μας σε όλο τον κόσμο". 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης