Μια δόση από το προσεχές ηλεκτρικό SUV της Ford

Μια εικόνα με τον επικεφαλής της Ford για τα ηλεκτρικά να σηκώνει μια κουκούλα είναι το teaser της εταιρειας για το μελλοντικό ηλεκτρικό SUV.

Γράφει: TopGear 19 Δεκεμβρίου 2022

Ford Explorer Sport αναμένεται να ονομάζεται το πρώτο μοντέλο που θα βασίζεται στη νέα πολιτική Adventurous Spirit της Ford για την ευρωπαϊκή αγορά. Το Adventurous Spirit είναι το μανιφέστο της εταιρείας για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, το οποίο αφορά κυρίως τη φιλοσοφία για την προώθηση των προϊόντων της και το σχεδιαστικό ήθος. Είναι το αστέρι που την οδηγεί στο μέλλον, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Peter Sillig, εμπορικός διευθυντής της Ford στην Ευρώπη. Παράλληλα είναι κάτι που ξεκίνησε να χτίζεται εδώ και πολλά χρόνια και στο οποίο έχει βοηθήσει και η επιτυχία της αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach E.

Νέα φιλοσοφία

Πρόσφατα, παράλληλα με την παρουσίαση αυτής της φιλοσοφίας, η Ford μας χάρισε και 1-2 teaser για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο που θα προκύψει από αυτήν. Ο Martin Sander που είναι επικεφαλής του σκέλους των ηλεκτρικών ανασήκωσε την κουκούλα που κάλυπτε το αυτοκίνητο για να πάρουμε μια γεύση, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της Ford δημοσιεύτηκε και μια σκοτεινή εικόνα.  

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης