Μερικές υπέροχες εικόνες από το νέο μουσείο της Lamborghini

Στη Sant'Agata αν βρεθείς, να ξέρεις ότι μετά από μια σημαντική ανακαίνιση ξανάνοιξε το μουσείο της Lamborghini και αξίζει να το δεις.

Γράφει: TopGear 28 Ιανουαρίου 2023

Το Μουσείο Automobili Lamborghini επαναλειτουργεί επίσημα μετά από μια σημαντική ανακαίνιση και με μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών για την 60ή επέτειο της Lamborghini σε μια σημαντική χρονιά για την εταιρεία από την Sant'Agata Bolognese. Από αυτή την εκδήλωση μπορείς να απολαύσεις τις εικόνες. Πάντως και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου είναι πολύ καλό. Να τα λέμε και αυτά. Ή το Heritage HUB της Stellantis.

Η πρώτη έκθεση λέγεται "Το μέλλον άρχισε το 1963"

Το μουσείο άλλαξε όνομα και αναμορφώθηκε πλήρως, τόσο ως προς την διάταξη και το σχεδιασμό του, όσο και ως προς τα εκθέματά του.  Η πρώτη έκθεση "Το μέλλον άρχισε το 1963", ανατρέχει στις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές που σηματοδοτούν την ιστορία των πρώτων 60 χρόνων της Lamborghini.

Η αφήγηση ξεκινά με την εξέλιξη της μάρκας και των προϊόντων της από το 1963 έως σήμερα, ξεκινώντας από τον ιδρυτή Ferruccio Lamborghini. Τα 19 αυτοκίνητα που εκτίθενται είναι οι ήρωες, που αφηγούνται την ιστορία της μάρκας και την εμβληματική τεχνική και σχεδιαστική κληρονομιά της Lamborghini.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης