Σχέδιο για αγώνα Formula 1 στους δρόμους του Λονδίνου

Εταιρεία στο Λονδίνο σχεδιάζει την ανάπλαση των παλιών ναυπηγείων της πόλης και τοποθετεί μέσα σε αυτήν αγώνα της Formula 1 στους δρόμους του Λονδίνου.

Γράφει: TopGear 15 Μαρτίου 2023

Με αγώνες της Formula 1 να σχεδιάζονται όπως το προσεχές Grand Prix στο Las Vegas είναι λογικό να θέλουν και άλλες πρωτεύουσες να μπουν στο παιχνίδι και να διοργανώσουν δικό τους αγώνα. Είναι λογικό επίσης πως ένας αγώνας στους δρόμους του Λονδίνου θα ήταν ένα ακόμη μεγάλο ατού της Formula 1

Το London Docklands είναι τα παλιά ναυπηγεία του Λονδίνου. Μια περιοχή που σταμάτησε το 1981 να δραστηριοποιείται στο αντικείμενο για το οποίο είχε σχεδιαστεί. Από πολύ παλιά αποτελούσε τη πύλη διασύνδεσης της πρωτεύουσας με τον υπόλοιπο κόσμο. Τα Docklands σήμερα είναι περιοχή που χαίρει ορισμένων επενδύσεων και ανάπτυξης, καθώς στην άλλη πλευρά του Τάμεση δεσπόζει το σύγχρονο O2 Arena, ο χώρος που έχει φιλοξενήσει αγώνες του NBA, αγώνες τένις και σπουδαίες συναυλίες ή εκδηλώσεις. 

Λίγα λόγια για την LND Collective

Η LND Collective είναι μια σύμπραξη ανθρώπων από διάφορες εταιρείες ή οργανισμούς γύρω από το αρχιτεκτονικό design και τις real estate επιχειρήσεις. Η κοινοπραξία εκπόνησε ένα σχέδιο για την αναμόρφωση της περιοχής των Docklands, σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο υδάτινων και όχι μόνο, δραστηριοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδίασαν και μια χάραξη στους δρόμους που περιστοιχίζουν τις παλιές αποβάθρες, όπου προτείνουν ένα Grand Prix Λονδίνου για την Formula 1.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος