Το βελτιωμένο Volvo 740 του Paul Newman πωλείται

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Hollywoοd λάτρευε τα αυτοκίνητα, είχε αγωνιστική ομάδα και αυτό το εξωφρενικό -ναι, δεν του φαίνεται- Volvo 740 Turbo.

Γράφει: TopGear 17 Μαρτίου 2023

Ο Paul Newman δεν ήταν μόνο ένας σταρ του Hollywood. Ήταν οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, είχε αγωνιστική ομάδα και ένα Volvo 740 Turbo που λάτρευε. Ήταν τόσο ερωτευμένος με το νέο του Volvo, το οποίο αγόρασε το 1988, που άλλαξε αμέσως τον 2λιτρο turbo κινητήρα της "μαμάς" και τον αντικατέστησε με έναν V6. Αυτό το αυτοκίνητο τώρα πωλείται και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο να έχεις το Volvo του Newman στο γκαράζ παρά ένα από τα πολλά Oscar της Meryl Streep στο ράφι. Γνώμη μας.

Το βελτιωμένο Volvo 740 του Paul Newman πωλείται

Και τι V6 είναι αυτός;

Είναι ένα V6 3.8 λίτρων με turbo που είχε κάτω από το καπό της κάποια Buick Grand National. Χώρεσε με άνεση κάτω από καπό του Volvo 740 από μια εταιρεία στην Αλαμπάμα το 1988. Τότε αλλάχθηκε και το κιβώτιο με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων της Borg-Warner. Επίσης τοποθετήθξκε ένα bodykit τύπου "Aero".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος