Ο Michael Jordan μόλις απέκτησε ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα όλων των εποχών

Ο Air δεν θα περνάει ποτέ απαρατήρητος.

Είναι ένας από τους λίγους sportsmen που μετά το πέρας της καριέρας τους έβγαλαν περισσότερα χρήματα από όσα κέρδισαν ως επαγγελματίες. Η δική του περίπτωση είναι ιδιάζουσα, καθώς τα ποσά που εισέπραξε σαν επιχειρηματίας δε συγκρίνονται καν με εκείνα των μισθών του. Ακόμη κι αν ήταν ο καλύτερος στην ιστορία. Ο Michael Jordan, προφανώς και έχει κάθε λόγο να κάνει ένα καλό δώρο στον εαυτό του κάθε φορά που το έχει ανάγκη και αυτήν την φορά το έκανε με τρόπο εντυπωσιακό. 

Στην προκειμένη περίπτωση, έκανε δώρο στον εαυτό του το Hennessey Venom F5 Roadster, ένα από τα πιο ακραία supercars που υπάρχουν. Για τους μη μυημένους, είναι πολύ απλά το ταχύτερο και ισχυρότερο ανοιχτό αυτοκίνητο που έχει ταξινομηθεί ποτέ για χρήση στο δρόμο. Στο μεταξύ, ο σούπερσταρ, ο οποίος βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα λόγω της ταινίας Air, στο ενδιάμεσο πρόλαβε να φωτογραφηθεί και με τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας, John Hennessey.

Στο στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στο Instagram, από το επίσημο προφίλ της Hennessey Performance, οι δυο τους ποζάρουν στην είσοδο του γκολφ κλαμπ του θρύλου του μπάσκετ στη Φλόριντα. Και ναι, το απόλυτο supercar είναι η παρέα τους. 

Διαβάστε Επίσης

Λίγα λόγια για το ξεχωριστό Hennessey Venom F5 Roadster

Το κόστος του Venom F5 ξεκινά από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό χαρακτηριστικό για τη μάρκα από το Τέξας, η οποία για περισσότερα από 30 χρόνια ειδικεύεται στη δημιουργία χειροποίητων supercars με κύριο στόχο την επίτευξη μέγιστης ταχύτητας.

Hennessey Venom F5 RoadsterDREW PHILLIPS - Press Office Hennessey

Μιλώντας για τεχνολογία, η F5 Roadster χρησιμοποιεί στην οροφή ένα υλικό από ανθρακονήματα, το οποίο, παρά το γεγονός ότι καλύπτεται εσωτερικά με Alcantara, ζυγίζει μόλις 8 κιλά. Οι αεραγωγοί έχουν επίσης αναδιαμορφωθεί από αλουμίνιο και άνθρακα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου έχουν προσαρμοστεί. Όσον αφορά το βάρος, το Hennessey Venom F5 Roadster ζυγίζει 1.405 κιλά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr