Τα αυτοκίνητα που θα πάρει μαζί του στην Ισπανία ο Harry Kane

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ είναι ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το φετινό καλοκαίρι.

Παρότι η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει εξασφαλισμένη για την επόμενη δεκαετία σε μια σειρά από θέσεις, το κενό στην κορυφή της επίθεσης είναι μεγάλο και η ανάγκη για κάλυψή του, άμεση. Ο Harry Kane της Τότεναμ είναι ο πρώτος στόχος των Μερέγχες για τη θέση του σέντερ φορ και ο κορυφαίος άγγλος επιθετικός φαίνεται ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει για πρώτη φορά από το Νησί. Αν αφήσει τους αγαπημένους του "Πετεινούς", ο Kane θα πάρει μαζί του και μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Εμείς ξεχωρίσαμε τα τρία πιο premium αμάξια της συλλογής του και σου τα παρουσιάζουμε. 

Bentley Continental GT

Τα αυτοκίνητα που θα πάρει μαζί του στην Ισπανία ο Harry Kane

Από το λανσάρισμά του το 2003, αυτό το βρετανικό grand tourer έχει γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Bentley και έχει θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά τις επιδόσεις, την πολυτέλεια και τον σχεδιασμό. Για την ταπετσαρία, μπορούν να ντυθούν σε πέντε αποχρώσεις πολύτιμου δέρματος με το μαύρο του Beluga και το βαθύ κόκκινο του Cricket Ball, να ξεχωρίζουν. Είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα υψηλών επιδόσεων, ο οποίος προσφέρει γρήγορη επιτάχυνση και αξιοσημείωτη τελική ταχύτητα. Επιπλέον, διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που εξασφαλίζει ασφαλή και δυναμικό χειρισμό σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Jaguar F Pace

Jaguar F Pace

Κομψό πολυτελές SUV με αθλητική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Συνδυάζει αεροδυναμικές γραμμές με ένα επιβλητικό στήσιμο, προσδίδοντάς του μια εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο. Το εσωτερικό της προσφέρει μια εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης. Υλικά υψηλής ποιότητας, όπως μαλακό δέρμα και επενδύσεις από αλουμίνιο ή ξύλο, συνδυάζονται με ακριβή φινιρίσματα για να δημιουργήσουν μια κομψή ατμόσφαιρα. Οι κινητήρες του προσφέρουν γρήγορη επιτάχυνση και ευέλικτη απόκριση, προσφέροντας μια σπορ οδηγική εμπειρία. Επιπλέον, το F-Pace διαθέτει συστήματα τετρακίνησης και λεπτότατα ρυθμισμένη ανάρτηση για να εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερό χειρισμό σε διάφορες οδικές συνθήκες.

Range Rover SV Autobiography

Range Rover SV Autobiography

Η πιο αποκλειστική και πολυτελής έκδοση του εμβληματικού πολυτελούς SUV Range Rover με εκπληκτική και κομψή εμφάνιση. Συνδυάζει ομαλές, ρέουσες γραμμές με διακριτικές λεπτομέρειες και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα. Τα καθίσματα είναι φυσικά εξαιρετικά άνετα και διατίθενται με επιλογές μασάζ, εξαερισμού και θέρμανσης. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν άπλετο χώρο και εξαιρετική ηχομόνωση για μια ήσυχη και εκλεπτυσμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Διατίθεται με επιλογή ισχυρών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι προσφέρουν εξαιρετική επιτάχυνση και εντυπωσιακή ικανότητα εκτός δρόμου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr