Από τον Pharell Williams στη Lady Gaga, το Tesla Cybertruck είναι το όχημα των αστέρων

Το φορτηγό της Tesla έχει κλέψει τις καρδιές των διασημοτήτων.

Ο θόρυβος γύρω από την άφιξη του Tesla Cybertruck είναι αδιαμφισβήτητος, όμως δεν είναι μόνο οι λάτρεις των αυτοκινήτων που έχουν στρέψει τα βλέμματά τους σε αυτό. Αρκετές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Pharrell Williams και άλλων προσωπικοτήτων από τον κόσμο της ψυχαγωγίας, της υποκριτικής, της μουσικής βιομηχανίας και του αθλητισμού, φαίνεται πως κυκλοφορούν στους δρόμους με αυτό το πρωτοποριακό ηλεκτρικό φορτηγό.

Μεταξύ των πρώτων αγοραστών του Cybertruck είναι η θρυλική τενίστρια Serena Williams, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Pharrell Williams, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Jay Leno, η Kim Kardashian και η Lady Gaga, οι οποίοι έχουν απαθανατιστεί να απολαμβάνουν το νέο τους όχημα.

Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις

Το Tesla Cybertruck κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά μοντέλα, το καθένα από τα οποία διαθέτει το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών.

>Έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς: Αυτή η έκδοση προσφέρει αυτονομία 402 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα, με επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Τιμή: 60.990 δολάρια.

>Έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς: Αυτή η παραλλαγή προσφέρει αυτονομία 547 χιλιομέτρων (πάνω από 755 χιλιόμετρα με τη διευρυμένη αυτονομία), τελική ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα και επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα. Τιμή: 79.990 δολάρια.

>Έκδοση CyberBeast: Η πιο πολυτελής επιλογή προσφέρει αυτονομία 515 χιλιομέτρων (πάνω από 705 χιλιόμετρα με διευρυμένη αυτονομία), τελική ταχύτητα 209 χιλιομέτρων την ώρα και επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 2,7 δευτερόλεπτα. Τιμή: 99.900 δολάρια.

Το Tesla Cybertruck έχει γοητεύσει τους σελέμπριτι με τον καινοτόμο σχεδιασμό του, τις εξαιρετικές επιδόσεις του και τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα.

Tο φορτηγό της Tesla φαίνεται πως είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στην αγορά αυτοκινήτου και να γίνει σύμβολο της ηλεκτρικής κινητικότητας. Ετοιμάσου να δεις περισσότερους αστέρες στον δρόμο, παρέα με το Cybertruck τους. Εμάς πια, δε μας κάνει εντύπωση.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας