Μια βόλτα στο γκαράζ του Cristiano Ronaldo

Αν αγαπάς τα super cars, μόλις βρήκες τον παράδεισό σου.

Αν δεν είχε ο Cristiano Ronaldo super cars τότε ποιος θα είχε, είναι η εύλογη απορία που έρχεται στο μυαλό καθώς κοιτάς το νέο απόκτημα της Γιουβέντους να αράζει νωχελικά πάνω στο πανάκριβο καπό μιας Bugatti. Μάλλον κανείς είναι η απάντηση.

Αν τώρα είχες κι εσύ κλεισμένες εμπορικές συμφωνίες με την Nike, Armani, Poker Stars , Egyptian Steel, Clear, American Tourister, Turk Telecom, Nubia, Castrol και την Tag Heuer, λογικά θα τραβούσες selfies στο ίδιο αυτάρεσκο στυλ. Ή έστω αν είχες έναν τόσο δυνατό Instagram λογαριασμό, ο οποίος θα κέρδιζε 1,5 εκ. followers μόνο και μόνο γιατί πήρες μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του Τορίνο.

Επειδή όμως, τελικά, αυτά συμβαίνουν μόνο στα πιο τρελά όνειρά μας -και στη ζωή του Cristiano Ronaldo- ας ρίξουμε μια εξονυχιστική ματιά στα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που κοσμούν το γκαράζ του Πορτογάλου.

Ferrari F12tdf

Μια βόλτα στο γκαράζ του Cristiano Ronaldo

Ένας φόρος τιμής στις Ferrari των Tour De France, μια βασίλισσα που κατασκευάστηκε σε μόλις 799 κομμάτια. Οι επιδόσεις της είναι σπουδαίες, ωχριούν όμως μπροστά στον μαγικό της σχεδιασμό, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει τον άγριο αγωνιστικό χαρακτήρα με την υψηλή αισθητική.

Bugatti Chiron

Κριστιανο Ρονάλντο Bugatti

Ένας κεραυνός σε τέσσερις ρόδες. Άγρια, αδάμαστη σαν το κοπάδι των 1500 αλόγων που κουβαλά, δεν πρόκειται να σταματήσει να γκαζώνει μέχρι να φτάσει τα 400 χλμ./ώρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μονάχα μία από τις 500 που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Lamborghini Aventador

Κριστιάνο Ρονάλντο Lamborghini

Επειδή, όπως φαίνεται, ο Cristiano δεν θέλει να πάρει θέση στην αιώνια διαμάχη της Lamborghini VS. Ferrari συλλέγει και από τις δύο εταιρείες. Κατάμαυρη, πανέμορφη με έναν V12 κινητήρα που κουβαλά 700 άλογα, ικανά να κάνουν τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Rolls Royce Phantom

Κριστιάνο Ρονάλντο Ρολς Ρόυς

Καλή η ταχύτητα, τρομερή η αίσθηση αδρεναλίνης, ο πραγματικός όμως super star χρειάζεται (και) μια λιμουζίνα για τις μετακινήσεις του. Κι αφού ο δρόμος της υπερβολής οδηγεί στο παλάτι της σοφίας, υπάρχει αυτό εδώ το κειμήλιο των 2,5 τόνων, 460 αλόγων κι ενός V12 κινητήρα 6,7 λίτρων που χρειάζεται μια περιουσία σε βενζίνη κάθε φορά που κάποιος ανοίγει τη μηχανή του. Όμως αν είσαι o Cristiano Ronaldo, κάτι τέτοιες ποταπές λεπτομέρειες δεν σε απασχολούν. 

Τέλος, πριν σε αφήσουμε να τονίσουμε πώς αυτά ήταν μονάχα τα πιο τρανταχτά παραδείγματα από την τεράστια συλλογή του CR7. Γιατί, τελικά, κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί για πραγματικά μεγαλεία.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.