Η Ducati Monster 1200 25° Anniversario αφορά μόνο τους πραγματικούς φίλους των 2 τροχών

Η συλλεκτική έκδοχη του Τέρατος βγαίνει στους δρόμους τον Σεπτέμβριο.

Δύο φορές μέσα στις τελευταίες εβδομάδες χτύπησε η Ducati, που παρουσίασε την επετειακή Monster 1200 25° Anniversario (για τον εορτασμό των 25 χρόνων του "Τέρατος") ενώ λίγες ημέρες αργότερα ξεκίνησε να φτιάχνει το Ducati World of Mirabilandia, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ιταλία με τον CEO του brand Claudio Domenicali, να είναι αυτός που τοποθέτησε συμβολικά τον θεμέλιο λίθο.

Το Ducati World θα απλώνεται σε έκταση 35.000 τ.μ. (κάτι παραπάνω από τρία γήπεδα ποδοσφαίρου) και θα είναι το πρώτο θεματικό πάρκο στον κόσμο, βασισμένο σε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Το πιο δυνατό του κομμάτι θα είναι ένα διαδραστικό roller coaster, στο οποίο ο αναβάτης θα μπορεί να φρενάρει και να επιταχύνει, ακριβώς όπως στην οδήγηση μιας Ducati Panigale V4. Στο πάρκο θα υπάρχουν επίσης καταστήματα και εστιατόρια καθώς και προσομοιωτές οδήγησης σε αρκετά σημεία. 

Για όσους πάλι προτιμούν τις πραγματικές ρόδες, η Ducati παρουσίασε την Monster 1200 25° Anniversario (με τον οδηγό της ιταλικής φίρμας στο MotoGP, Andrea Dovizioso, να είναι το κεντρικό πρόσωπο), ένα συλλεκτικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής -θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 αριθμημένα αντίτυπα.

Η Ducati Monster 1200 25° Anniversario αφορά μόνο τους πραγματικούς φίλους των 2 τροχών

Η τριχρωμία της, που συμβαδίζει με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, κάποιες διαφορετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε σχέση με τα υπόλοιπα Monster και το σχετικό εορταστικό σήμα να βρίσκεται στην επένδυση της σέλας, την διαφοροποιούν σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Ο κινητήρας της αποτελεί την πιο εξελιγμένη εκδοχή του Testastretta 11° Ds και παράγει 147 ίππους, ενώ "φορά" χρυσές σφυρήλατες ζάντες της Marchesini  και ειδικά διαμορφωμένους καθρέφτες από billet αλουμίνιο.

DUCATI MONSTER 2

Το Monster 1200 25° Anniversario κυκλοφορεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η τιμή του ξεκινά από τα €17.000.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.