Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο του κόσμου διαθέτει μέχρι και γκαράζ

Το Volkner Mobil Performance S είναι, προφανέστατα, το πιο εντυπωσιακό σπίτι σε ρόδες εκεί έξω. Και ασφαλώς, κοστίζει μια περιουσία.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο σε ρόδες. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το Volkner Mobil Performance S, το πιο ακριβό όσο και πολυτελές τροχόσπιτο που πρόκειται να δεις ποτέ στους δρόμους αυτού εδώ του πλανήτη. 

Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο του κόσμου διαθέτει μέχρι και γκαράζ

Ο κομψός κολοσσός έχει μήκος 12 μέτρα, πλάτος 3,85 μ. και ύψος 2,5 μ., διαστάσεις που μεταφράζονται σε 18 τόνους χωρητικότητας, ενώ είναι εξοπλισμένος με ένα 12-λιτρο turbo-diesel κινητήρα 460 ίππων της Volvo.

ΒΟΛΚΝΕΡ 2

Στο εσωτερικό του υπάρχουν κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτια, μπαρ και living room μεταξύ άλλων, καθώς και υπερσύγχρονες επιλογές ψυχαγωγίας, όπως ένα προτζέκτορας που μετατρέπει σε οθόνη κινηματογράφου το ένα τοίχωμα. 

Ένα από τα αδιαμφισβήτητα highlights του όμως είναι το γκαράζ, το οποίο μπορεί να μεταφέρει και ένα ακόμη πολυτελές τετράτροχο.

ΒΟΛΚΝΕΡ 3

Η Stephanie Volkner, διευθύντρια της γερμανικής εταιρείας, το Mobil Performance S είναι ένα "πραγματικό σπίτι με ρόδες, με την πολυτέλεια διάχυτη σε κάθε του σημείο, που όμως μπορεί να σε πάει οπουδήποτε".

ΒΟΛΚΝΕΡ 4

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ένα τέτοιο όχημα αφορά μόνο πολύ γερά πορτοφόλια, με την τιμή του να ξεκινά από τα €1.470.000. Η κατασκευή του γίνεται κατά παραγγελία και το Volkner Mobil Performance S παραδίδεται στον αγοραστή σε 12 μήνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης