Η πιο ζόρικη custom-made μοτοσικλέτα είναι αυτή της Ironwood

Κάποιοι μπορεί να αναγνωρίσουν την Husqvarna που κρύβει μέσα της.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Σεπτεμβρίου 2018

H Ironwood Custom Motorcycles είναι μία από εκείνες τις εταιρείες που ασχολούνται εντατικά και επιτυχημένα με την τροποποίηση μοτοσικλετών. Εν αντιθέσει με αρκετές από αυτές, δεν περιορίζεται σε vintage μοντέλα αλλά ακόμη και σε δίτροχα που μόλις βγήκαν στην αγορά. Η Ironwood δραστηριοποιείται στο εργαστήριο/ γκαράζ που δημιούργησε ο Arjan van den Boom στο Almere (γειτονική στο Άμστερνταμ πόλη) το 2012.

Αυτή τη φορά, την πύλη του εργαστηρίου πέρασε μία Husqvarna Vitpilen 701, η οποία έγινε ακόμη πιο extreme. Ο Βρετανός που έκανε την παραγγελία ήθελε να παραμείνουν αναγνωρίσιμα κάποια βασικά γνωρίσματα της 701 στο νέο της design, παρότι την ήθελε πιο έντονη και απειλητική στην όψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arjan Van Den Boom (@arjanvandenboom) on

 

Οι κύριες λειτουργίες και κομμάτια της μοτοσικλέτας διατηρήθηκαν (η δεξαμενή καυσίμων, οι τροχοί, το ταχύμετρο και τα φώτα), αλλά η γραμμή του κινητήρα ρυθμίστηκε διαφορετικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arjan Van Den Boom (@arjanvandenboom) on

Το πιο εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος της, που χαμήλωσε και μίκρυνε αρκετά, ενώ δημιουργήθηκε ένα καινούριο υποπλαίσιο για τις καλωδιώσεις. Η custom made 701 είναι βαμμένη στο χέρι, με 13 διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι να έχουν χρησιμοποιηθεί - το χρώμα επιλέχθηκε για να παραπέμπει σε πολεμικά πλοία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arjan Van Den Boom (@arjanvandenboom) on

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως, σίγουρα εντυπωσιάζει. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης