Η Viper Bravado Banshee του GTA V μπορεί να γίνει δική σου

Υπάρχει στον πραγματικό κόσμο και βγήκε στο σφυρί.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 02 Ιανουαρίου 2019

Οποιοσδήποτε έχει παίξει Grand Theft Auto V, είτε σε Xbox είτε σε PlayStation, αποκλείεται να μην θυμάται τα αυτοκίνητα του παιχνιδιού. Όλα πανέμορφα και πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά με αρκετές λεπτομέρειες που τα διαφοροποιούν από τα ρεαλιστικά μοντέλα. 

Ένα από αυτά ήταν και η Viper Bravado Banshee, ένα μοντέλο βασισμένο στην Dodge Viper SRT-10 του 2006. Κάποιος λοιπόν την έφτιαξε στην πραγματικότητα και την έβγαλε προς πώληση στο eBay στις 26 του περασμένου Δεκεμβρίου. Σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα, το αυτοκίνητο πουλήθηκε έναντι €55.103 (ή $ $62.991 αν προτιμάς).

Η Viper Bravado Banshee του GTA V μπορεί να γίνει δική σου

Η Bravado Banshee είναι μία από τις χαρακτηριστικότερες αποδείξεις ότι κάποια πράγματα εμπνευσμένα από τον virtual world μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και μάλιστα να είναι πλήρως λειτουργικά.

VIPER TOY GTA 2

Το εν λόγω αυτοκίνητο είχε φτιαχτεί από το 2012 από τους μηχανικούς της West Coast Customs μετά από παραγγελία της Rockstar Games, προκειμένου να ενισχύσει την καμπάνια για την προώθηση του παιχνιδιού. 

Το αυτοκίνητο είναι πιστό αντίγραφο εκείνου του video game με τις πόρτες, τα χρώματα, τα φώτα και το ηχοσύστημα να είναι 100% ίδια με την εικονική του μορφή.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εμβληματικά μοντέλα επτά κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών

Εκείνα που θα συνέχιζαν να κατασκευάζουν αν ένας περίεργος νόμος τις υποχρέωνε να παράγουν ένα μόνο μοντέλο.

Η Alfa Romeo Stelvio δεν μοιάζει με κανένα άλλο SUV

Ανεβάζει αισθητά τον πήχη με τις υψηλές επιδόσεις της.