Ήρθε η ώρα των SUV

To μέλλον των 4 τροχών έρχεται με τα πιο εντυπωσιακά SUV από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η αγορά αναζητά συνεχώς καινούριες όσο και διαφορετικές προτάσεις πάνω στα SUV (δηλαδή συμβατικά μοντέλα που διαθέτουν αρκετά off road χαρακτηριστικά για να προσεγγίσουμε όσο πιο απλά γίνεται τον ορισμό τους) και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι εταιρείες, παρουσιάζοντας καινοτόμα concept που πολύ συχνά ξεφεύγουν από την αυστηρή έννοια του όρου. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπως κάθε χρόνο στις αρχές Μαρτίου, παρουσιάστηκαν οι νέες προτάσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών για τη συγκεκριμένη κατηγορία και αν μη τι άλλο υπήρξαν κάποιες που ξεχώρισαν. 

Alfa Romeo Tonale

Ήρθε η ώρα των SUV

Το νέο compact SUV της Alfa Romeo αποτέλεσε μία από τις πιο ισχυρές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ξεχωρίζοντας με τον εντυπωσιακά διαφορετικό σχεδιασμό του σε σχέση με τα προηγούμενα αντιστοίχου ύφους αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές μικρές λεπτομέρειες που κρατούν τους δεσμούς με το παρελθόν (όπως οι τροχοί, που είναι εμπνευσμένοι από την 33 Stradale των 60s).

Lagonda All-Terrain Concept

ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΛΑΓΚΟΝΤΑ

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Aston Martin αποτέλεσε την αφορμή ώστε το βρετανικό luxury brand να καθιερώσει ως αυτόνομη θυγατρική του την Lagonda. Πολλοί κάνουν λόγο για ένα διαστημόπλοιο σε κορμί SUV, που μπορεί να πάει οπουδήποτε και συνδυάζει επιθετικό σχεδιασμό, λειτουργικότητα, επιδόσεις και πολυτέλεια. Το All-Terrain Concept θα αργήσει να βγει στους δρόμους καθώς μπαίνει στην παραγωγή το 2022. 

Mazda CX-30

ΜΑΖΝΤΑ CX30

Το δεύτερο μοντέλο της νέας σειράς προϊόντων της ιαπωνικής εταιρείας είναι ένα συμπαγές SUV, με κομψό στυλ και πολλές έξυπνες τεχνολογίες. Το minimal εσωτερικό του εξασφαλίζει άνεση και πρακτικότητα, χωρίς να στερείται όλες τις σύγχρονες παροχές στο κομμάτι των ηλεκτρονικών λειτουργιών και της ψυχαγωγίας. 

Cupra Formentor Concept

ΚΟΥΠΡΑ ΦΟΡΜΕΝΤΟΡ

Κάτι ανάμεσα σε SUV, crossover και coupe, το Cupra Formentor Concept της Seat μάλλον έδειξε σε όλους προς τα πού κινείται το μέλλον της κατηγορίας. Οι σχεδιαστικές γραμμές του, το οδηγοκεντρικό εσωτερικό και το υβριδικό σύστημα των 245 ίππων είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που επισφραγίζουν το status του ως πραγματικά πρωτότυπο.

Bentley Bentayga Speed

ΜΠΕΝΤΛΕΪ ΜΠΕΝΤΑΓΙΑ

Ένα κράμα πολυτέλειας και ταχύτητας. Το ταχύτερο SUV του πλανήτη αγγίζει τα 306 χλμ/ώρα και πιάνει τα 0-100 σε 3,9 δευτερόλεπτα. Την ίδια στιγμή, το εσωτερικό του διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κάποιος από την Bentley αλλά και κάτι παραπάνω, καθώς το βρετανικό brand χρησιμοποιεί για πρώτη φορά επενδύσεις από δέρμα Alcantara.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης