Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες της Triumph απαιτούν αποκλειστικότητα

Ένα test ride με τις Street Twin and Street Scrambler αρκεί για να πείσει τον οποιονδήποτε.

Η δεκαετία του 1960 αποτέλεσε το ιδανικότερο χρονικό background για κάποιες από τις σημαντικότερες εξελίξεις στον κόσμο των τεσσάρων αλλά και των δύο τροχών, ειδικά στην Αγγλία: Η εποχή των Beatles και των Rolling Stones, του 007 και της επανάστασης απέναντι σε οτιδήποτε συντηρητικό, περιελάμβανε επίσης και άλλες σπουδαίες στιγμές όπως το λανσάρισμα της  Aston Martin DB5, τηςJaguar E Type και του Mini Minor. Στο κομμάτι της μοτοσυκλέτας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Triumph Bonneville, ένα από τα κλασικότερα δίτροχα όλων των εποχών. Ο σχεδιασμός της και οι γεωμετρικά ακριβείς γωνίες της, ο κινητήρας και πολλά άλλα στοιχεία, την έκαναν αμέσως αγαπητή.

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες της Triumph απαιτούν αποκλειστικότητα

Σήμερα, η Triumph έχει πατήσει αρκετές φορές πάνω σε αυτό το μοντέλο, ειδικά όταν πρόκειται να βγάλει στην αγορά κάποιο καινούριο modern classic όχημα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και δύο από τα πιο πρόσφατα διαμάντια της βρετανικής εταιρείας, οι Triumph Street Twin και Triumph Street Scrambler. 

Triumph Street Twin

Τα φυσικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου πηγάζουν απευθείας από τις απαρχές του βρετανικού οίκου. Πολύ μέταλλο, ελάχιστο πλαστικό και βάρος που μετά βίας φτάνει τα 200 κιλά. Έχει δοθεί τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα στο νέο συμπλέκτη που διαθέτει υποβοήθηση για καλύτερες και πιο ομαλές αλλαγές σχέσεων. Έχει υπάρξει επίσης μία μικρή αναπροσαρμογή στο πάνω μέρος, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον αναβάτη και να του χαρίζει μία πιο άνετη οδηγική εμπειρία. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 900 κυβικών αυξάνει κατά 10 τους ίππους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. 

TRIUMPH STREET TWIN

Η νέα Speed Twin θα έρχεται σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο, κόκκινο και γκρι, ενώ ήδη υπάρχουν περισσότερα από 80 επίσημα αξεσουάρ για να κάνει ο αγοραστής μοναδική τη μοτοσυκλέτα του. Η τιμή της ξεκινά από τα €8.950. 

Triumph Street Scrambler

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σχεδιαστεί με διπλό σκοπό: Να ικανοποιεί τις ανάγκες του αναβάτη τόσο στο δρόμο όσο και εκτός αυτού, χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνει κάτι από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Αν και οι βασικές της αρχές θυμίζουν αρκετά την Street Twin (βέβαια τόσο το chassis όσο και ο κινητήρας είναι εντελώς διαφορετικά), η σιλουέτα της παραπέμπει περισσότερο στη θρυλική Bonneville, με αρκετά καθαρές γραμμές, μοντέρνα φινιρίσματα και ξεχωριστό στυλ. 

TRIUMPH STREET SCRAMBLER

Το πλαίσιό της έχει μακρύτερα αμορτισέρ πίσω και είναι εξοπλισμένη με ελαστικά Metzeler Tourance. Τη συμπληρώνουν περισσότερα από 150 άλλα αξεσουάρ, τα περισσότερα εκ των οποίων για την off-road λειτουργία της. Η τιμή της ξεκινά από τα €10.900.

Triumph Adventure Academy

Το βρετανικό brand έχει δημιουργήσει έναν χώρο στο Ρετορμπίντο της Λομβαρδίας, αποκλειστικά για τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου, στον οποίο λειτουργεί επίσης μία σχολή για επίδοξους αναβάτες σε τέτοιες συνθήκες. Το camp της Triumph Adventure Academy βρίσκεται εντός της έκτασης του οινοποιείου και των αμπελώνων του Marchese Adorno. Περιλαμβάνει εκτός των άλλων διαδρομές κλιμακούμενης δυσκολίας μέσα σε ένα περιβάλλον 27 εκταρίων. Η Adventure Academy της Triumph παρέχει τριών ειδών μαθήματα (basic, intermediate, expert), με το καθένα να διαρκεί 2 ημέρες υπό τις οδηγίες των Gian Luca Canobbio και Angelo Signorelli.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης