Η Τesla ετοιμάζει υποβρύχιο αυτοκίνητο

Ο Elon Musk αποδεικνύεται μεγάλος fan του James Bond και των gadgets του.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Elon Musk είναι ένας πραγματικά πολυάσχολος τύπος, που συνήθως τρέχει αρκετά projects ταυτόχρονα. Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα αλλά και εκείνα που θα ακολουθούν τον ιδιοκτήτη τους, η Teslaquila, το λογισμικό που κατασκευάζει fake news είναι μόνο κάποια από αυτά. Αισίως, έρχεται και κάτι ακόμη.

Το επόμενο εγχείρημα της Tesla λοιπόν πρόκειται να είναι ένα υποβρύχιο αμάξι, που θα θυμίζει αρκετά τη θρυλική Lotus Esprit του James Bond στο The Spy Who Loved Me του 1977, με τον Roger Moore. Την αποκάλυψη έκανε μάλιστα ο ίδιος ο Musk κατά τη διάρκεια της συνάντησης μετόχων την περασμένη Τρίτη, στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Όταν ένας από τους συνεργάτες της Tesla τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να δημιουργήσει ένα όχημα που θα μπορεί να κινείται στο νερό, ο CEO της εταιρείας φαίνεται να βρήκε την ιδανική ευκαιρία για να αποκαλύψει πως ήδη υπάρχουν σχέδια. Ωστόσο, δεν πρόκειται για αυτοκίνητο που θα βγει σε ευρεία παραγωγή αλλά θα πρόκειται για ένα μοντέλο που θα χρησιμοποιείται κυρίως σε εκθέσεις και θα αποτελεί ένα συλλεκτικό κομμάτι.

Η Τesla ετοιμάζει υποβρύχιο αυτοκίνητο

"Είναι αστείο που αναφέρεις κάτι τέτοιο. Έχω ήδη τα σχέδια για ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να κινηθεί στο νερό, ακριβώς όπως εκείνο του 007, την Lotus που μεταμορφωνόταν σε υποβρύχιο. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο cool πράγματα που μπορούν να υπάρξουν" ήταν τα ακριβή λόγια του Musk, ο οποίος για την ιστορία είχε αγοράσει μία από τις ρέπλικες του εν λόγω Bond-car, πίσω στο 2012 έναντι $900.000. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος