Ο Elon Musk ετοιμάζει την τεκίλα της Tesla, την Teslaquila

Γιατί όχι άλλωστε;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Οκτωβρίου 2018

Από ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτησης στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, στο οποίο να μην μπορεί άμεσα ή έμμεσα να εμπλέκεται ο Elon Musk: Έστειλε αυτοκίνητο στο διάστημα, έκανε χόρτο on air, βγάζει δισεκατομμύρια, έχει δικαστικές περιπέτειες από το πουθενά, κανονίζει διακοπές στη Σελήνη. Γενικά είναι πολυάσχολος τύπος. Η ζωή όμως προχωρά και το ίδιο κάνει και ο αεικίνητος Musk, που αυτή τη φορά και σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNBC, ετοιμάζεται να φτιάξει την δική του τεκίλα, που θα ονομάζεται Teslaquila.

Ο Elon Musk ετοιμάζει την τεκίλα της Tesla, την Teslaquila

Μάλιστα, έχει κάνει ήδη αίτηση για να κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο όρος Teslaquila είχε χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στις αρχές του περασμένου Απριλίου, όταν ο Musk είχε απαντήσει σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο για την δήθεν οικονομική κατάρρευση της Tesla. Με σκοτεινό τρόπο είναι η αλήθεια. 

Τώρα, δεν πρόκειται όμως για κανένα αστείο, με το trademark application να αποτελεί το πρώτο βήμα για μια σειρά από αρκετά βήματα που θα φέρουν την τεκίλα στις φιάλες. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν η Teslaquila θα βγει σε ευρεία κυκλοφορία, αλλά ο ίδιος ο Musk ανέφερε μέσω Twitter την προηγούμενη Παρασκευή ότι έρχεται σύντομα. Αναμένουμε.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Cocktails

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το καλύτερο ουίσκι στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή

Σύμφωνα με τη βίβλο του ποτού, ένα bourbon θα κατακτήσει ουρανίσκους το 2019.

Μπύρα για σκύλους: Αυτό που έλειπε από τον πλανήτη

Αν δεν έχεις παρέα για μπύρες, πιες με τον σκύλο σου.