Η μεγάλη επιστροφή του Toyota GR Supra

Το θρυλικό μοντέλο επέστρεψε ανανεωμένο κι είναι έτοιμο να γράψει ξανά ιστορία.

Στο Λος Άντζελες, μία πόλη γεμάτη cool αυτοκίνητα, είναι πιθανό ακόμα κι ένα εντυπωσιακό sportscar να περάσει απαρατήρητο. Οι Ferrari, οι Porsche αλλά και τα παραδοσιακά αμερικανικά muscle cars αποτελούν καθημερινότητα για την λαμπερή δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Τι συμβαίνει όμως όταν εμφανίζεται ένα ολοκαίνουριο Toyota GR Supra;

Το ιαπωνικό μοντέλο έχει γράψει τη δική του ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στη θέα του νεαρά στελέχη επιχειρήσεων και κορίτσια που ψάχνουν τη μεγάλη τους ευκαιρία στο Χόλιγουντ γυρίζουν ασυναίσθητα το κεφάλι τους. Όλοι θέλουν να ρίξουν μία εξονυχιστική ματιά σε αυτό το μηχανικό αγρίμι που κυκλοφορεί πάνω σε τέσσερις ρόδες.

Η μεγάλη επιστροφή του Toyota GR Supra

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ένα Supra περπάτησε στους αμερικανικούς δρόμους. Το νέο μοντέλο αποτελεί συνεργασία Ανατολής και Δύσης, σύμπραξη Γερμανίας (BMW) και Ιαπωνίας (Toyota) καθώς έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από την BMW Z4. Αυτό, όμως, είναι που κάνει και τους φανατικούς οπαδούς του Supra να αναρωτιούνται αν πρόκειται για έναν αληθινό επίγονο του θρύλου των 90s, ενός αυτοκινήτου που αιχμαλώτισε τη φαντασία μικρών και μεγάλων, τόσο στις ατέλειωτες λεωφόρους όσο και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα racing games της εποχής. Η πραγματική απάντηση θα δοθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς ακόμα είναι αρκετά νωρίς για τελεσίδικες κρίσεις.

Εκείνο τώρα που το αμερικανικό Esquire θεωρεί δεδομένο είναι το εξής: Το νέο Supra αποτελεί μία πραγματική απόλαυση. Το αεροδυναμικό του σχήμα, ο φουτουριστικός του σχεδιασμός και τα 335 αγριεμένα άλογα που κουβαλά είναι ικανά να χαρίσουν ένα μόνιμο χαμόγελο ακόμα και στον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη.

Toyota GR Supra 1

Έτσι, μπορεί το μέλλον να είναι ηλεκτρικό, το νέο supercar της Τοyota όμως διαθέτει έναν V-12 κινητήρα που ο ήχος και οι επιδόσεις του ξεπερνούν κάθε προσδοκία ή επιφύλαξη. Πολύ απλά ένας πραγματικός petrolhead είναι αδύνατον να του αντισταθεί. Ναι, το Supra είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αυτοκίνητα της χρονιάς.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος