Ένα υπέροχο Tesla Cybertruck, φτιαγμένο από χαρτόνι

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να αγοράσεις το πραγματικό, ένας designer σου δίνει την εναλλακτική.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 18 Δεκεμβρίου 2019

Το Cybertruck είναι το τελευταίο χρονικά χτύπημα της Tesla στον κόσμο των 4 τροχών και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εσχάτως, για δύο λόγους: Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, η δοκιμή για την αλεξίσφαιρη λειτουργία των παραθύρων του απέτυχε παταγωδώς και γιατί οι σχεδιαστικές του γραμμές θυμίζουν ζωγραφιά από μαθητή δημοτικού. Ασφαλώς, αποτέλεσε και έμπνευση για αμέτρητα memes που κυκλοφορούν στα social media. 

Ένα υπέροχο Tesla Cybertruck, φτιαγμένο από χαρτόνι

Ο πολυγωνικός σχεδιασμός του οχήματος της εταιρείας του Elon Musk ενέπνευσε ωστόσο και αρκετούς ανθρώπους, με πολύ πιο δημιουργικές ιδέες από το λανσάρισμα viral εικόνων στο διαδίκτυο. Η Alex Gwynne, που αυτοσυστήνεται ως "paper engineer", έφτιαξε ένα δικό της αντίτυπο του Cybertruck από χαρτί, σε λίγο μικρότερο μέγεθος. 

Εν κατακλείδι, όποιος δεν διαθέτει $40.000 για να αγοράσει το πραγματικό όχημα, μπορεί να επενδύσει ελάχιστα χρήματα και να προμηθευτεί τα υλικά για να φτιάξει μόνος του το χάρτινο Cybertruck της Gwynne, χρησιμοποιώντας απλά ψαλίδι, κόλλα, χαρτί και μολύβια. 

Η Gwynne συνηθίζει να πειραματίζεται με αντικείμενα που έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό, λανσάροντάς τα σαν "παιχνίδια" στην αγορά, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια έχει δηλώσει ότι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι να παρατηρεί τέτοιου είδους αντικείμενα και να προσπαθεί να τα απλοποιήσει, μέσω της διαδικασίας κατασκευής τους από χαρτί. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.