Η Maserati Levante Royale κλέβει όλες τις εντυπώσεις

Το πολυτελές SUV θα κυκλοφορήσει σε μόλις 100 μοντέλα.

Το όνομα της Maserati είναι συνώνυμο της κομψότης, της πολυτέλειας, της μοναδικής εμπειρίας. Αποτελεί, με άλλα λόγια, ένα από τα όνειρα κάθε λάτρη των πολυτελών αυτοκινήτων, κάθε petrolhead που αγαπά με πάθος τους τέσσερις τροχούς. Εκείνο, βέβαια, που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μέχρι πριν μερικά χρόνια είναι ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσίαζε ένα SUV, το οποίο μάλιστα θα γινόταν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ένα από τα κορυφαία της νέα μοντέλα.

Η Maserati Levante Royale κλέβει όλες τις εντυπώσεις

Η Levante αποτελεί μία πρωτοπορία για την εταιρεία με έδρα τη Μόντενα. Τώρα, όμως, η Maserati πήγε ένα βήμα πιο μακριά: Η νέα έκδοση λέγεται Royale και παρουσιάστηκε στο Snow Polo World Cup το Σεντ Μόριτζ πριν λίγες μέρες. Όσο για την σπανιότητά της; Η συνολική παραγωγή δεν θα ξεπεράσει τα 100 μοντέλα.

Maserati 3

Σε περισσότερο τεχνικά νέα τώρα, η Royale έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μοντέλα με V6 κινητήρα, στα οποία περιλαμβάνονται οι κινητήρες 3.0 V6 των 275 αλόγων (ντίζελ) και οι 3.0 V6 (βενζίνη) των 350 και 430 αλόγων αντίστοιχα. Αισθητικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το εσωτερικό επιβεβαιώνει τον τίτλο της. Βασισμένη στην έκδοση GranLusso περιλαμβάνει extras όπως δερμάτινη επένδυση σχεδιασμένη από τον Ermenegildo Zegna και μία πλακέτα με το χαρακτηριστικό μότο "Οne of 100”.

Τέλος, όπως αναφέρει η Maserati, ένα από τα πλέον πολυτελή SUV που κυκλοφορούν εκεί έξω, προφανώς και δεν θα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας. Αν κάποιος θελήσει να το κάνει δικό του θα χρειαστεί να πληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 126 χιλιάδες ευρώ. Η Maserati Levante Royale κλέβει όλες τις εντυπώσεις.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.