Πωλείται η Ford Mustang του John Wick

1.000 άλογα γεμάτα πολλές αναμνήσεις.

Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτά πιστόλια, μαύρο χιούμορ, ιστορίες εκδίκησης. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ήταν εκείνος που έκανε τον John Wick τον κορυφαίο action hero της εποχής μας. Οι νεο-νουάρ περιπέτειες του πιο διάσημου πληρωμένου δολοφόνου των 2010s δεν θα ήταν ποτέ ίδιες, βέβαια, χωρίς μία συγκεκριμένη πινελιά: τη Ford Mustang Mach 1 του '69.

Εκείνη αποτελεί άλλωστε και τη σπίθα για να βουτήξει ξανά ο χαρακτήρας του Keanu Reeves στον υπόκοσμο, από τον οποίο πάλεψε τόσο σκληρά να ξεφύγει. Κάπως έτσι, άλλη μία Mustang έγραψε χρυσές σελίδες στο μεγάλο βιβλίο του σινεμά και έγινε το όνειρο κάθε αληθινού petrol head που στον ελεύθερό του χρόνο χαζεύει καταιγιστικές περιπέτειες. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ήταν διαθέσιμη.

Η Classic Recreations, όμως, μία εταιρεία από την Οκλαχόμα που ασχολείται με μετατροπές και βελτιώσεις αποφάσισε να κάνει το όνειρο των οπαδών του John Wick πραγματικότητα: Συναρμολόγησε μία Mustang Mach 1 του '69, πιστό αντίγραφο εκείνης που συμμετέχει στην ταινία, φροντίζοντας παράλληλα να της δώσει ακόμα μεγαλύτερα μηχανικά προσόντα. Τα 1000 άλογα που βγάζει ο Coyote V8 κινητήρας της Ford μιλούν από μόνα τους.

Πωλείται η Ford Mustang του John Wick

Πέρα από τον πανίσχυρο κινητήρα και τον εντυπωσιακό θόρυβο, τα λάστιχα 18 ιντσών, το τιμόνι με ξύλινη επένδυση, τα παντοδύναμα ηχεία που συνδυάζονται με subwoofer, το πολυτελές εσωτερικό που ακροβατεί ανάμεσα στη vintage αισθητική και την αίσθηση αυτοκινήτου αγώνων είναι λίγα μονάχα από τα στοιχεία που κάνουν αυτό το αυτοκίνητο τόσο ποθητό σε όσους αγάπησαν με πάθος τα muscles cars και τον John Wick.

Ford Mustang 32

Τέλος, για όνομα επιλέχθηκε το χαρακτηριστικό "Hitman" ενώ όποιος ενδιαφέρεται για το μοντέλο που έχει εγκρίνει η ίδια η Ford, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνοντας περίπου 156 χιλιάδες ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.