Η βρετανική ανωτερότητα της Bentley Continental GT 'Equestrian Edition'

Η Mulliner έκανε για άλλη μία φορά το θαύμα της με αυτήν την ειδική έκδοση.

Όλοι όσοι έλκονται από τη γοητεία των Bentley πίνουν νερό στο όνομα Mulliner, τη θυγατρική εταιρεία δηλαδή που ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με τις tailor made ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών. Η δουλειά του συγκεκριμένου τμήματος ανεβάζει ακόμα περισσότερα επίπεδα τα ήδη κορυφαία βρετανικά αυτοκίνητα. Έτσι, η Equestrian Edition της Bentley Continental GT Convertible ξεπερνά ακόμα και την πιο τρελή φαντασίωση κάθε λάτρη του brand.

Η βρετανική ανωτερότητα της Bentley Continental GT 'Equestrian Edition'

Όπως φανερώνει και το όνομα του μοντέλου, βρίσκει έμπνευση από τον κόσμο των αλόγων και πιο συγκεκριμένα των ιππικών αγώνων. Το Cheltenham Festival άλλωστε, στο οποίο αποτελεί έναν ιδιότυπο φόρο τιμής, είναι μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες του πλανήτη και σίγουρα μία ιπποδρομία που ξεχωρίσει για το βρετανικό της στυλ και τη βρετανική της αύρα - ακριβώς όπως η Bentley δηλαδή.

Bentley 44

Η φωτογράφηση έγινε -πού αλλού;- στο Κάστρο Jackdaws, το διάσημο δηλαδή προπονητικό κέντρο αλόγων. Στις φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε ότι παρότι πρόκειται για μία τυπική GTC, οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά.

Bentley 77

Το σπάνιο πράσινο χρώμα που κατασκευάστηκε ειδικά για αυτήν την έκδοση, οι λαμπερές μαύρες πινελιές, η ξύλινη επένδυση, τα κατάμαυρα ζαντολάστιχα 22 ινστών, ο ιππέας έχει "κεντηθεί" εκατοστό το εκατοστό στη δερμάτινη κεφαλή των καθισμάτων, καθώς και το χαρακτηριστικό tweed ύφασμα της Mulliner δίνουν άλλον αέρα στην Equestrian Edition.

Bentley 66

Όσο για τα άλλα χαρακτηριστικά του μοντέλου; Πέρα από τον W12 κινητήρα των 6 λίτρων που αποδίδει 635 άλογα, η Equestrian Edition έρχεται μαζί με το ειδικό σύστημα Bentley Safeguard Plus, ειδικό night vision, "έξυπνο" cruise control καθώς και ταμπλό που θυμίζει περισσότερο cockpit πιλότου παρά οθόνες πολυτελούς αυτοκινήτου.


Φωτογραφίες © Bentley

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης