Τα ρετρό campers ίσως γίνουν ξανά της μόδας

Το custom-made Brown Sugar είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της κατηγορίας.

Το μέλλον του ταξιδιού μοιάζει προς το παρόν αβέβαιο αλλά όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη έκφανση της καθημερινότητας μετά την πανδημία του κορονοϊού, λύσεις υπάρχουν. Στο ευαίσθητο θέμα των διακοπών του άμεσου μέλλοντος, μία από αυτές είναι ίσως τα campers - ξέρεις, τα οχήματα που είναι μικρότερα από τα κλασικά τροχόσπιτα και πολύ συχνά πολύ πιο στιλάτα. 

Όπως για παράδειγμα αυτό το custom-made αυτοκίνητο/δωμάτιο που βασίστηκε σε ένα μοντέλο της δεκαετίας του 1983, την Chevrolet C30, και μεταμορφώθηκε σε ένα άνετο κατάλυμα με 4 τροχούς, με το οποίο μπορείς να ταξιδέψεις οπουδήποτε. Και ασφαλώς, να διαμείνεις σε αυτό. 

Τα ρετρό campers ίσως γίνουν ξανά της μόδας
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 3
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 2

Αρχικά, η εμφάνισή του σου ξυπνά τη νοσταλγία για τα 80s περισσότερο και από το Stranger Things. Κατασκευάστηκε το 2019 για το SEMA από τους ανθρώπους του River City Rods & Fabrication, ένα συνεργείο στο Davenport της Αϊόβα και σύντομα έγινε viral μέσω διαδικτύου.  Λόγω του χρώματός του ονομάστηκε Brown Sugar και τροφοδοτείται από έναν GM LS V-8 κινητήρα 5,3 λίτρων. 

Το εσωτερικό του ακολουθεί τις ίδιες vintage γραμμές. Μεταξύ άλλων έχει άνετους χώρους, τουαλέτα, παλιά βαρέλια ουίσκι που φιλοξενούν ηχεία, καρό ταπετσαρίες και κουζίνα. Είναι δηλαδή πλήρως λειτουργικό για οποιονδήποτε το επιλέξει για τις διακοπές του. 

AYTOKINHTO BROWN SUGAR 1
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 5
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 7
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 6
AYTOKINHTO BROWN SUGAR 8

Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να το αποκτήσει, θα πρέπει να γνωρίζει πως η τιμή του ανέρχεται στα $179.000. Λογικό, αν αναλογιστείς πως δεν αγοράζεις απλά ένα αυτοκίνητο αλλά ουσιαστικά ένα κινητό σπίτι. 


Διάβασε ακόμη για την βγαλμένη από άλλον πλανήτη Lotus Evija, τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο γκαράζ του David Beckham και το Renault 5 Turbo που είναι η τρέλα των 80s σε ένα αυτοκίνητο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.