H Ester Exposito άνοιξε τα χαρτιά της στην ισπανική τηλεόραση

Για άλλη μία φορά, η 20χρονη ηθοποιός άφησε το ακροατήριο με ανοιχτό το στόμα.

Η ισπανική σειρά του Netflix που ακούει στο όνομα Elite, ήταν η βασική αιτία πίσω από την εκτόξευση νεαρών super stars τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στον θαυμαστό κόσμο του Instagram. Ναι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα πλαίσια της αμερικανικής πλατφόρμας με μία teen series, το Elite όμως ξεχώρισε - για αρκετούς σωστούς αλλά και για κάποιους λάθους λόγους. Ένας από τους σωστούς λόγους; Η φλογερή Ester Exposito.

H 20χρονη ηθοποιός, το νούμερο ένα αυτήν τη στιγμή στο ισπανικό -και όχι μόνο- Instagram προκαλεί σεισμό με κάθε της ανάρτηση. Άλλες φορές είναι η ανακοίνωση κάποιου νέου project, άλλες κάποιο νέο σύνολο που αποφάσισε να βάλει, κάποιος viral χορός που έκανε το κοινό της να παραληρεί ή και, μερικές φορές, ένα ποστάρισμα όπου αντί να βάζει, βγάζει τα ρούχα της χωρίς φόβο αλλά με αρκετό πάθος. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

siesta al sol♥️

A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on

Αυτές τις μέρες, η νέα mini series του Netflix με τίτλο Someone has to die έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα και η Exposito που συμμετέχει είχε κάθε λόγο να βρεθεί για άλλη μία φορά με τα φώτα των προβολέων πάνω της. Φυσικά, η ισπανική τηλεόραση και η εκπομπή La Resistencia δεν έχασε την ευκαιρία.

H συνέντευξη

Πέρα από τις αναμενόμενες αναφορές στη νέα σειρά, που ίσως αποτελέσει νέο hit για το Neftlix, μιας και τον τελευταίο καιρό όλα δείχνουν πως οι Made in Spain παραγωγές σπάνε τα κοντέρ, η 20χρονη Ισπανίδα αναφέρθηκε και στο Elite. Δυστυχώς, κανείς μας δεν άκουσε αυτό που ήθελε να ακούσει: H σειρά θα έχει 4η σεζόν αλλά δεν θα υπάρχει σε αυτή η Carla (Ester Exposito). Αυτό είχα ανακοινωθεί και μες στο καλοκαίρι αλλά η αλήθεια είναι ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Όσο για το τι πιστεύει η Ester για το σεξ και το χρήμα; Ο Ισπανός παρουσιαστής David Broncano που συνηθίζει να θέτει στους καλεσμένους του το συγκεκριμένο ερώτημα δεν πήρε απάντηση, εκτός ίσως από το επαναλαμβανόμενο και παιχνιδιάρικο "no" της νεαρής πρωταγωνίστριας. Έτσι, τα gossip Media όλου του πλανήτη έχασαν μία καλή ευκαιρία για να γράψουν ολόκληρα σεντόνια επί του θέματος.

Ποιος ήταν λοιπόν ο τυχερός της βραδιάς; Ο  Broncano ζήτησε από την Exposito να χαρίσει μερικούς followers σε κάποιον άσημο τύπο από το κοινό. Ο Τxema Βermudez από την Ουέλβα είχα μόλις 1099 followers.

Μετά όμως από το βιντεάκι-πρόσκληση της 20χρονης Ισπανίδα, τα follows έπεσαν βροχή στον λογαριασμό του. Σήμερα, μερικές μέρες μετά αριθμεί περισσότερους από 50 χιλιάδες followers. Ένα νέος influencer μόλις γεννήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης