Ο Michael B. Jordan είναι ο πιο σέξι άντρας του 2020

Έτσι αποφάσισε το περιοδικό People. Και δεν έχει άδικο.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 18 Νοεμβρίου 2020

O Michael B. Jordan έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Adonis Creed, στα sequels του θρυλικού Rocky. Το 2015 ήταν ένας 28χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός, πολύ ανερχόμενος, που είχε ήδη προλάβει να παίξει σε κάποια blockbusters (Fantastic Four) αλλά και να δώσει κάποιες ενδιαφέρουσες ερμηνείες (Fruitvale Station). Μετά ο πρώτο Creed απογειώθηκε. Η παρουσία στο Black Panther (2018) ως ο villain Erik Killmonger τον εδραίωσε πολύ ψηλά, εκεί κοντά στην κορυφή του Hollywood. Τώρα, πια ο πήχης της καριέρας του δείχνει να μην έχει όριο.

Το εξώφυλλο

Μήπως έχουμε να κάνουμε με τον νέο Idris Elba; Αν κρίνουμε από το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού People, το οποίο τον έχρισε ως τον πιο σέξι άντρα του πλανήτη, οι ομοιότητες γίνονται υπερβολικά πολλές. Μοιάζουν με σατανική σύμπτωση.

"Οι γυναίκες στην οικογένειά μου θα είναι σίγουρα πολύ περήφανες για αυτή τη βράβευση" σχολίασε ο 33χρονος ηθοποιός χαριτολογώντας. "Σε κάνει να νιώθεις cool. Ξέρεις, όλοι μου έλεγαν ότι "Mike, αυτό αποκλείεται να το κερδίσεις. Αυτή η βράβευση με βάζει σε ένα κλειστό club που είναι ωραίο να αποτελείς μέρος του".

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Michael B. Jordan, εκτός από ο νέος πιο σέξι άντρας του πλανήτη είναι ένας πραγματικά όμορφος άνθρωπος. Η δικιά του εταιρεία παραγωγής,  Outlier Society Productions, είναι μία από τις πρώτες που εφάρμοσε μέτρα σχετικά με το diversity: Τόσο οι ηθοποιοί όσο και το κινηματογραφικό συνεργείο θα πρέπει να προέρχονται από διαφορετικά φύλα και φυλές. Παράλληλα, την περίοδο που το κίνημα Black Lives Matter βρισκόταν στην κορυφή, ο Jordan έδινε ηχηρό παρών.

Όσο για το άμεσο μέλλον του πολύ επιτυχημένου ηθοποιού; Θα είναι ο πρωταγωνιστής στην κινηματογραφική μεταφορά του Without Remorse, ενός βιβλίου από τα χέρια του μπεστσελερίστα Tom Clancy. Ένας πρώην βατραχάνθρωπος και νυν πράκτορας της CIA.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto