O Kanye West αρνείται να αποχωριστεί τη βέρα του

Μήπως τελικά δεν έχει χωρίσει οριστικά από την Kim Kardashian;

Γράφει: Esquire Editors 30 Απριλίου 2021

Ο Kanye West συνεχίζει να φοράει τη βέρα του, δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Kim Kardashian σηματοδοτώντας το τέλος του "Kimye", ενός από τους πιο γνωστούς και πλουσιότερους γάμους διασημοτήτων.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αποκάλυψη ήρθε από τον DJ Khaled, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ράπερ στο Instagram. Σ' αυτή τη φωτογραφία φαίνεται να φοράει την βέρα του. Ο Kanye πραγματοποίησε επίσκεψη - έκπληξη στον παραγωγό, για να ακούσει τα τραγούδια του από το καινούργιο άλμπουμ.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο στο Instagram

"ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο KANYE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!", έγραψε ο Khaled με κεφαλαία γράμματα. Συνεχίζοντας: "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ. Η Melissa Zuniga (@chefmelissazuniga) ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΒΙΓΚΑΝ". Σχολιάζοντας την έκφραση του τραγουδιστή στην φωτογραφία ο DJ Khaled έγραψε: "Ξέρετε, όταν κάνετε αυτήν την έκφραση σημαίνει ότι το άλμπουμ "GODS HANDS IS ALL OVER IT", είναι καταπληκτικό!". Δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο από την επίσκεψη του Kanye στο σπίτι του.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ήταν παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τα πρώτα σύννεφα σχηματίστηκαν με την αποτυχημένη απόπειρα του ράπερ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αναφέρει το Page Six.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης