Αξύριστες, με ραγάδες και ατέλειες: 10 αληθινές γυναίκες celebrities

Δε φοβούνται να δώσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

Γράφει: Esquire Editors 03 Ιουνίου 2021

Mετά τον (δικαιολογημένο) σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και οι οποίες αφορούσαν τα προβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς, οι εγχώριες stars πήραν θέση και απάντησαν στα σχόλιά της με την ανάρτηση...των ατελειών τους στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, παίρνοντας αφορμή από τις απόψεις της πολιτεύτριας της ΝΔ που θεωρεί "αποκρουστικές τις γυναίκες που έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα και τριχοφυΐα και μάλιστα προβάλλουν αυτές τις ατέλειες στα social media" ανέβασαν φωτογραφίες που δείχνουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ισχυριζόμενες πόσο πολύ αγαπούν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι, με τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, τα παραπάνω κιλά. Κι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να έχουμε ατέλειες, καθώς ο άνθρωπος είναι ατελής και η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά - και να υπάρχει, δεν είναι εν τέλει ελκυστική.

Έτσι, celebrities όπως η Μαρία Σολωμού, η Ελένη Φουρέιρα, η Ζέτα Δούκα δεν δίστασαν να δείξουν με περηφάνεια τα (αρετουσάριστα) σώματά τους στους χιλιάδες ακολούθους τους και να δώσουν το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες για να αποδεχτούν και να αγαπήσουν τους εαυτούς τους. Γιατί η καθεμία από εμάς έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και το δικαίωμα να αποφασίσει χωρίς ενοχές να ξυριστεί ή να μην ξυριστεί, να κάνει δίαιτα ή όχι, να φροντίσει παραπάνω τον εαυτό της ή να χαλαρώσει λίγο περισσότερο. Kανένας άνθρωπος δεν πρέπει να ντρέπεται ή ακόμα χειρότερα, να νιώθει ενοχές για την εμφάνισή του αλλά και για το πώς επιλέγει ο ίδιος να χειρίζεται το σώμα του.

Η συνέχεια στο Missbloom.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.