Ο Mark Zuckerberg θέλει να γίνει σούπερ ήρωας και προπονείται γι' αυτό

Ο ιδρυτής του Facebook το ρίχνει στον τοξοβολία, έτοιμος να γίνει ο νέος Hawkeye.

Ο επόμενος στόχος στη ζωή του Mark Zuckerberg είναι το να γίνει υπερήρωας. Όχι βέβαια όποιος κι όποιος, αλλά ο Hawkeye, ο γεννημένος ως Clint Barton, αν δεν είσαι πολύ φίλος του σύμπαντος της Marvel. Κάτι το παράξενο μιας και πιο πολύ θα του ταίριαζε να γίνει ο Batman. Κι αυτό διότι χάρη στην ευφυΐα και την εφευρετικότητά του εδώ και χρόνια αποτελεί το "μάτι" που βλέπει τα πάντα, ενώ είναι και ο ίδιος απόλυτα αναγνωρίσιμος σε όλο τον πλανήτη.

Μη με λες Mark, λέγε με Hawkeye

Κι όμως, ο ίδιος δεν φαίνεται να ονειρεύεται να οδηγεί το batmobile του ούτε να εκπέμπει κάποιο φωτεινό σήμα στον ουρανό. Αυτό που επιθυμεί είναι να χειρίζεται με μαεστρία το τόξο και τα βέλη του στους δρόμους της Σαγκάης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Όπως, λοιπόν, πολλοί από εμάς έχουμε προσπαθήσει να αντιγράψουμε το πρόγραμμα προπόνησης που μετέτρεψε τον Chris Hemsworth σε Thor (δες εδώ) ή τον Chris Evans σε Captain America (δες εδώ), έτσι και ο ιδρυτής του Facebook αποφάσισε να μιμηθεί τον τρόπο με τον οποίο προπονείται ο αγαπημένος του υπερήρωας. Και όταν αυτός είναι ο Hawkeye, ένας κάποιος εξοπλισμός κρίνεται απαραίτητος.

Τι τόξα, τι δόρατα

O Zuckerberg όχι μόνο άρχισε τις προπονήσεις αλλά και μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram ένα βίντεο με μία σεκάνς από την αθλοπαιδιά του υπό τη λεζάντα "Αν ήμουν Avenger, είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν ο Hawkeye". Βρε τον Mark τον τοξοβόλο, βρε τον Mark τον τοξοβόλο.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, μάλιστα, με τα βέλη του τόξου του, ρίχνει με ευκολία σε ένα τραπέζι μία προς μία τις επτά κορίνες του μπόουλινγκ που είναι τοποθετημένες πάνω σε αυτό.

Σε ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, πάλι με φόντο έναν καταπράσινο τόπο, χλοερό, τον έχουμε δει να εκτοξεύει το δόρυ του σε έναν στόχο. Αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του, που είναι καλές, σε περίπτωση που ποτέ επιστρέψουμε σε κοινωνίες κυνηγών, μάλλον δεν θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Αλί σε μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος